shkolla

http://youtu.be/rmvTkadZOt8?t=49s

Word of the Week

 • "Dita e ujit " Shkolla 9-vjecare "Ismail Qemali" vlore http://youtu.be/rmvTkadZOt8?t=49sNje projekt i punuar  me nje persosmeri nga mesuest e ciklit te ulet ne bashkepunim dhe me nxenesit e shkolles. 
  Posted May 21, 2013, 8:57 AM by xhiljola petanaj
Showing posts 1 - 1 of 3. View more »

Recent Announcements

 • Lajmerime te ndryshme  Disa prej aktiviteteve te shkolles sone sikonkursi i fjales artistike 
  Posted Nov 14, 2012, 12:27 PM by xhiljola petanaj
 • Lajmerime per nxenesit Ne kuader te 100 vjetorit te pavaresise shkolla jone shperndau disa flete palosje dhe stimuj 
  Posted Nov 14, 2012, 2:10 PM by xhiljola petanaj
 • Lajmerime per prinderit
  Posted May 21, 2013, 9:27 AM by xhiljola petanaj
Showing posts 1 - 3 of 3. View more »

Homework Assignments

 • Ja disa foto nga veprimtarite e shkolles sone Konkursi i fjales artistike
  Posted Nov 15, 2012, 9:29 AM by xhiljola petanaj

 • Posted May 21, 2013, 9:27 AM by xhiljola petanaj

 • Posted May 21, 2013, 9:26 AM by xhiljola petanaj

 • Posted Nov 14, 2012, 1:01 PM by xhiljola petanaj
Showing posts 1 - 4 of 4. View more »

Comments