Egyetemistáknak lakás kiadó!

Kattints a csillagokra!
Ha mobilról nézed, és nem látod a képeket, ide kattints:  https://picasaweb.google.com/106070040098607192036/Ipolyutca_2013?noredirect=1Újlipótvárosban, a Lehel téri metrómegálló közvetlen közelében (kb. 30 méter), de a mégis csendes Ipoly utcában, parkos téglaépítésű házban 3. emeleti remek beosztású, 3 különnyíló szobás, 53 m2 –es lakás kiadó.
 
A lakás kiváló egyetemistáknak az egyetemek és a belváros közelsége (ELTE 10 perc, BCE 15 perc, SOTE 15 perc, BME 20 perc), illetve a három különnyíló szobája miatt. A közelben számos bevásárlási lehetőség adódik: Lehel téri piac, Westend és egyéb üzletek (ALDI, bio bolt). Karnyújtásnyira található a Szent István park, és a Margit sziget is. 

A nagy (21 m2) és a középső (9 m2) szoba az Ipoly utcára néz, a kisszoba (6 m2) és a konyha a belső kertre. A kisszobában beépített, jó állapotú gardróbszekrény található. A konyha gépesített (mosógép, villanytűzhely, főzőlap, mikrohullámú sütő), nemrég lett felújítva.  A középső szoba és a nagyszoba közötti ajtó megszüntetésre került, így a 9 m^2-es szoba már csak a gardrob szobán felől közelíthető meg.   A nagyszobához egy francia erkély is tartozik. A szobák és a gardrób parkettázott, a többi helység járólappal burkolt.  Az ablakok redőnnyel vannak felszerelve . A lakás részben berendezett: a kisszobában és a nagyszobában szobában 1-1  ágy található, a nagyszobában egy étkezőasztal van 4  székkel

További képek

 
Megemlítendő még, hogy a lakáshoz egy 4 m2 alapterületű tároló is tartozik a ház pincéjében. Ez kiválóan alkalmas pl. bicikli tárolásra. 

A lakás a folyosó végén található, előtte nem jár el senki, így egy kb. 8 m2-s szakasz teraszként használható. A  folyosó a belső kertre néz. Tavasztól őszig ez nagyon kellemes, ki lehet ülni. 

Az épület rendezett, a folyosókon virágok vannak, a gondozott belső kertben padok, pingpongasztal és hinta is található. A ház saját kertjébe csak a lakóknak van bejárása.  Lift nincs.

Parkolási lehetőség az utcán, illetve a közelben őrzött parkoló is van. 

Dohányozni az erkélyen, illetve a folyosón lehet.
Nagyszoba az ablakból Nagyszoba az ajtóból Szoba az ablakból Szoba az ajtóból Kisszoba Kisszoba az ablakból Gardróbszoba Fürdőszoba Előszoba Konyha Konyha az ablakból Default