2 évtizedet töltöttem olyan betegek között, akiknek intim egészsége megromlott. Panaszaik, tüneteik meghallgatására, a diagnózis felállítására és a gyógyításukra több szakterület képviselői is jogosultak, ugyanakkor határterületi kérdésekben gyakran különböző álláspontot képviselnek. Szakosodunk. Egyre kisebb az a terület, amihez "értünk". Az embernek viszont van nyelve, gyomra, végbélnyílása, bőre, stb. s ha elfelejtjük, hogy egy-egy betegségnek több szerven, szervrendszeren is megnyilvánuló tünetei lehetnek, a sok bába között elveszhet a gyerek...Tapasztalatom szerint ideális lenne, ha az egymással szoros összefüggésben működő szerveink, testrészeink betegségeit - főleg, ha az ennyire intim, mint az alsóneműnkkel fedett területek - egy szakember előtt kellene csak feltárnunk. Ezesetben Ő lenne az intimorvos. De ilyen nincs! Azaz van, csak nem úgy, hogy a szakrendelőben megtaláljuk a rendelési idejét.

Milyen esetben tudok segíteni?
Ha nőgyógyászati, urológiai, proktológiai, andrológiai, szexológiai témákban van szüksége orvosi támogatásra. A problémák részletes felsorolását a TANÁCSADÁS menüpontban találja.

Mi történik az intimorvosnál?

  • állapotfelmérés, kórelőzmény - korábbi leletek áttekintése
  • okok, lehetséges összefüggések részletes felderítése
  • személyre szabott megoldás: cselekvési terv együttes kidolgozása, együttműködési megállapodásInformáció, bejelentkezés: 

Dr. Skultéti Judit

telefonon: 06-30-297-1650

e-mailben: gatizomtorna@gmail.com