Dr. Skultéti Judit - Intimorvos -Kriston Intimtorna tréner

Szeretettel köszöntöm az oldalamon, örülök, hogy megtisztelt a látogatásával. Nézzen körül, olvasson bele, milyen intim kérdésben lehetek az Ön segítségére (a Média menüpont alatt néhány videóban beszélgetünk, illetve írásaimat is olvashatja).Orvosként nagy kíváncsisággal vettem részt a Kriston-trénerek oktatásán, ami a prevenció és rehabilitáció egyedülálló módszere, trénerként is végzem napi tevékenységemet. Jártam dúla képzésre, ahol szemléletem tovább formálódott. Egyik előadásom után kaptam egy Emléklapot, amin ez állt: "Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik." Ezt a felelősséget átérezve igyekszem tudásom legjavát adva segíteni a hozzám fordulóknak. Szeretettel várom Önt is!

Egyéni konzultációk, foglalkozások folyamatosan elérhetők személyesen. 
  • Intim orvosi konzultáció
  • Aranyér Prevenciós Program/konzultáció
  • Egyéni Kriston tréning
  • Kriston egyéni beszélgetés (csak korábban tanfolyamot végzettek tudják igénybe venni)
  • Intimtorna egyéni ismétlés

Miben számíthat rám?

  • ha aranyér, székrekedés gyötri
  • vizelettartási panaszok, "felfázás" okainak felderítésében, megszüntetésében
  • menstruációs fájdalom enyhítése, hátterének felismerésében
  • hüvelyszárazság, hüvelygyengeség orvoslásában
  • prosztatagyulladás, alhasi fájdalom csökkentésében, megszüntetésében

Miért hiszem, hogy a segítségére tudok lenni?

- 4 évtizedes egészségügyben szerzett tapasztalatom esszenciáját adom, hogy mindketten sikeresek lehessünk: Ön a gyógyulásában, én ennek szolgálatában

- a test, lélek, szellem egységét szem előtt tartva, ezek egymásra hatását is figyelve "vizsgáljuk" meg az Ön problémáját

- egyeztetjük a terápiás tervet, ok-okozati összefüggéseket feltárva tudunk mélyreható változásokat elérni

Hívását, kérdéseit várom:

Kiscsoportos foglalkozásokat is tartok külön megkeresés alapján a meghirdetett időpontokon kívül (munkahelyen, baráti közösségek, stb. számára is Budapesten és 100 km-es körzetében), további információkat telefonon vagy e-mailben tudunk egyeztetni. Szeretettel várom jelentkezését.Tanfolyam után írták:

"a torna hatása már a férjem szerint is érezhető..."- ezt alig 3 héttel a tanfolyam után írta egy 2 gyermekes fiatalasszony.

"Kedves Judit! 10 hónapja végeztem a tanfolyamot veled. A legnagyobb megelégedettségemről számolnék be, mert teljesen tünetmentes vagyok. Kevés a szókincsem ahhoz, hogy leírjam, hogy milyen hálás vagyok az életminőségem megváltozásáért, azért a biztonságért, amit a jól működő testem jelent. Szeretettel és megbecsüléssel köszönöm"

"Kedves Judit! Köszönöm ezt az élvezetes hétvégét! Kicsit féltem tőle, de közvetlenségeddel nagyon jól oldottad a félelmeimet. Igyekszem megcsinálni a gyakorlatokat! Azt gondolom, sok már szült nőnek is szüksége lenne erre. További kitartó munkát kívánok Neked!"

"Családias, jó hangulatú, humorral fűszerezett foglalkozások keretében ismerkedtünk meg az intim torna rejtelmeivel. Tanulságos történetekkel spékelte Judit, akinek az előadásmódja, és számtalan sztorija is rendkívül érdekfeszítő volt. Az elhangzottak motiválóan hatnak a rendszeres gyakorlásra, de a legnagyobb motiváló erőt nálam a várandósság adja. Köszönöm az élményt és külön köszönet a kismamákra vonatkozó kiegészítésekért."

"Régóta terveztem, hogy részt veszek a képzésen és nagyon örülök, hogy végre rászántam magam. Inspiráló történeteket és illusztrációkat láthattam/hallhattam, a feladatok elvégzéséhez pedig minden szükséges segítséget és támogatást megkaptam. Bízom benne, hogy a lendület megmarad és elérem a tornához fűzött céljaimat. Szívesen részt vennék további képzéseken is."

"Nagyon hasznos volt az együtt töltött idő, véleményem szerint ezt minden nőnek hallania kellene. Alapvető dolgokról még csak tudomásom sem volt, több dologra rácsodálkoztam. Lényegében Lénye egyáltalán nem erre számítottam... Az előadó személyisége, őszintesége magával ragadó, szaktudása, tájékozottsága magas szintű. A tanfolyam hatásmechanizmusa is fantasztikusnak ígérkezik."

"Judit remekül oldja a hangulatot, így fesztelenül zajlott a tréning. Nagyon tetszett, hogy kaptunk alapos biológiai ismereteket is, ugyanakkor felvillanotta, hogy a lelkünk egészsége milyen változatos hatással lehet ezen szerveinkre. Ajánlom főként olyanok számára, akik szégyenlősen vagy egyenesen idegenkedve viszonyulnak az érintett szerveikhez, mert ez a tréning Juditnál hozzásegíthet a szemléletváltáshoz."