Tanfolyam után írták:

"a torna hatása már a férjem szerint is érezhető..."- ezt alig 3 héttel a tanfolyam után írta egy 2 gyermekes fiatalasszony.

"Kedves Judit! 10 hónapja végeztem a tanfolyamot veled. A legnagyobb megelégedettségemről számolnék be, mert teljesen tünetmentes vagyok. Kevés a szókincsem ahhoz, hogy leírjam, hogy milyen hálás vagyok az életminőségem megváltozásáért, azért a biztonságért, amit a jól működő testem jelent. Szeretettel és megbecsüléssel köszönöm"

"Kedves Judit! Köszönöm ezt az élvezetes hétvégét! Kicsit féltem tőle, de közvetlenségeddel nagyon jól oldottad a félelmeimet. Igyekszem megcsinálni a gyakorlatokat! Azt gondolom, sok már szült nőnek is szüksége lenne erre. További kitartó munkát kívánok Neked!"

"Családias, jó hangulatú, humorral fűszerezett foglalkozások keretében ismerkedtünk meg az intim torna rejtelmeivel. Tanulságos történetekkel spékelte Judit, akinek az előadásmódja, és számtalan sztorija is rendkívül érdekfeszítő volt. Az elhangzottak motiválóan hatnak a rendszeres gyakorlásra, de a legnagyobb motiváló erőt nálam a várandósság adja. Köszönöm az élményt és külön köszönet a kismamákra vonatkozó kiegészítésekért."

"Régóta terveztem, hogy részt veszek a képzésen és nagyon örülök, hogy végre rászántam magam. Inspiráló történeteket és illusztrációkat láthattam/hallhattam, a feladatok elvégzéséhez pedig minden szükséges segítséget és támogatást megkaptam. Bízom benne, hogy a lendület megmarad és elérem a tornához fűzött céljaimat. Szívesen részt vennék további képzéseken is."

"Nagyon hasznos volt az együtt töltött idő, véleményem szerint ezt minden nőnek hallania kellene. Alapvető dolgokról még csak tudomásom sem volt, több dologra rácsodálkoztam. Lényegében egyáltalán nem erre számítottam... Az előadó személyisége, őszintesége magával ragadó, szaktudása, tájékozottsága magasszintű. A tanfolyam hatásmechanizmusa is fantasztikusnak ígérkezik."

Kriston Intim Egészségfejlesztő Módszer (csoportos oktatás)
  • intimtorna egyéni ismétlés
  • Intimorvosi Tanácsadás
  • Aranyér Prevenciós Program
  • egyéni Kriston tréning
  • Kriston egyéni beszélgetés (csak korábban tanfolyamot végzettek tudják igénybe venni)

Érdeklődés, jelentkezés:

Tel.: 36-30-297-1650

E-mail: gatizomtorna@gmail.com

A tréning résztvevői számára gyakorlást segítő hanganyag biztosítja az otthoni edzés eredményességét. 

-----------------------------------------------------

Csoportos tanfolyam időtartama: 12 óra

Részvételi díja: 35 000 Ft (Budapesten) 30 000 Ft (Pest, Komárom-Esztergom megye)

AKTUÁLIS CSOPORTOS TRÉNINGEK:

1. 2020.október 24-25. Budapest

        Fiumei út 4. Szebb Életért Központ


2. 2020. november 18-19. Budapest 

    Agárdi utca 12. Levendula Lélek Központ


3. 2020. november 28-29. Páty 

    Hegyalja utca 17/A. Lélekző


4. 2020. december 12-13. Esztergom 

    Simor János u.122. Védőnői Szolgálat


Bejelentkezés tanfolyamra: 

Kiscsoportos foglalkozásokat is tartok külön megkeresés alapján a meghirdetett időpontokon kívül (munkahelyen, baráti közösségek, stb. számára is Budapesten és 100 km-es körzetében), további információkat telefonon vagy e-mailben tudunk egyeztetni. Szeretettel várom jelentkezését.        

                                    

                                                                    Dr. Skultéti Judit