Toon Sluijs. Keukenmonteur. Vakman. Alleskunner.

Als u een mooie nieuwe keuken heeft uitgezocht, dan is het wel zo fijn als die keuken perfect wordt afgeleverd en gemonteerd. Het liefst door iemand met ervaring, die weet wat hij doet en die uw wensen centraal stelt. Als er iemand verstand heeft van keukens en klanttevredenheid, dan is het keukenmonteur Toon Sluijs wel.

In een handomdraai
Toon heeft meer dan 18 jaar ervaring als zelfstandig keukenmonteur. Daarvoor werkte hij jarenlang als werkplaatstimmerman en bouwde hij alles wat buiten de productielijn viel. Die jarenlange ervaring komt uitstekend van pas bij het plaatsen van uw gloednieuwe keuken.
Toon monteert keukens in een handomdraai en regelt meteen ook alle aanverwante zaken, zoals het verplaatsen van leidingen, het inbouwen van alle geleverde apparatuur, en het zetten van een kopje koffie. Alles wat niet klopt, wordt kloppend gemaakt. Waar zorgvuldig maatwerk nodig is, is Toon die met de juiste oplossingen komt.

Tevreden klant
Niets is fijner dan een vakman die weet waar hij over praat en die weet wat hij doet. Het is prettig als u 's ochtends met een gerust hart de deur uit kunt gaan naar uw werk omdat u weet dat u voor een vakman met een passie voor zijn vak heeft gekozen. U hoeft zich de hele dag nergens zorgen over te maken. De montage van de keuken is namelijk in goede handen bij Toon. 
Hij zorgt er niet alleen voor dat de nieuwe keuken er 's avonds compleet en wel in staat, hij zorgt er ook voor dat u tevreden bent. Wat betekent dat? Heel simpel: als Toon aan het einde van de dag aan u vraagt welk cijfer hij krijgt voor het geleverde werk, dan is hij niet tevreden met een cijfer lager dan een 8. 

Kwaliteit voor een goede prijs
Een nieuwe keuken kopen is geen beslissing die u van de ene op de andere dag neemt. Daar denkt u goed over na. Maar als u dan iets moois heeft uitgezocht, denkt u dan ook na over wie uw keuken in elkaar moet gaan zetten? Toon levert wat hem gevraagd wordt en meer. En die prijskwaliteitverhouding? Die zit wel snor.