Edukacijski centar ~ kako nas naći ~ karta

Poštovani posjetitelji, ova stranica je zamišljena kao stranica za podršku i pomoć u učenju i izvođenju obrazovnog procesa i cilj joj je omogućiti što većem broju mladih ljudi (učenika, studenata i drugih) da besplatno ili povoljno i jednostavno dođu do znanja i sadržaja koji su im potrebni u nastavnom procesu.  Nastojimo unaprijediti izvođenje tog procesa u cilju jednostavnije i bolje edukacije mladih.
 
Pomoć pružaju iskusni profesori, nastavnici, predavači iz cijele Hrvatske i šire s kojima svaki polaznik zasebno dogovara dinamiku i uvjete rada. Polaznci koji žele klasični oblik pomoći - instrukcija i priprema u Zagrebu mogu ih dobiti uz prethodni telefonski dogovor.
 
Nalazimo se na Kvatriću, u blizini Kvaternikova trga i tržnice "Kvatrić" - centar grada, križanje Martićeve i Šubićeve, blizu Heinzelove ulice.
 
Do nas možete doći velikim brojem tramvajskih i autobusnih linija:
  • tramvajske linije:  1, 4, 5, 7, 9, 11, 12, 13, 17
  • autobusne linije:  201, 202, 204, 215, 216, 217, 237, 276
  • U krugu naše zgrade i neposrednoj blizini uvijek ima dovoljno slobodnih parkirnih mjesta
Bilo bi dobro prethodno se najaviti telefonom radi dogovora i rezervacije termina.

Možete nas nazvati svakim danom (radnim i neradnim) od 9 do 22 sata na telefone: 
 
        095/ 812-7777,  01/ 2990-241,  099/ 739-9999.
 
Uz klasične instrukcije dajemo i instrukcije preko interneta, online instrukcije putem SKYPE-a u realnom vremenu s individualnim pristupom za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i šire. Instrukcije uživo iz topline vlastitog doma.
 

Kako doći do nas:

1.     KORAK: Kliknite na gumb "Upute" na karti ispod

2.     KORAK: Upišite svoju adresu u polju "Moja lokacija" - početna adresa ("A") ili kliknite desnim klikom na kartu

3.     KORAK: Nakon upisa Vaše adrese Google će automatski prikazati put od upisane adrese do naše lokacije s dodatnim uputama i opisom trase

Šubićeva ul. 40

 
 
     
Comments