Notícies‎ > ‎

Presentació de la novel·la eròtica-musical

23 de set. 2014, 2:57 publicada per Sergi Martí
Vegeu si vos sona d'algo...


El passat 29 d’abril, a l’Agència Municipal de Lectura de Montaverner, el nostre company músic Vicent Sanz Guerrero va presentar la seua primera novel.la “Bagassa primerenca, beata tardana”.
Tal i com la descriu el propi autor, es “tracta d’una novel•la fresca i senzilla en el contingut, amb pinzellades de crítica social”. De temàtica eròtica i musical, descriu alguns aspectes i ocurrències de les festes de pobles de la Vall d’Albaida com Bocairent, Palomar, Ontinyent o Albaida, des del punt de vista del músic, amb situacions que de segur més d’un haurà viscut o més bé imaginat alguna vegada.
Encara que l’autor va destacar en diverses ocasions que qualsevol paregut amb la realitat és pura coincidència, ací teniu un fragment del llibre.

Com et deia, aprofitant la barbaritat de festes que se celebraven a la comarca al llarg dels mesos d’agost i setembre i amb l’excusa de tenir poc de temps, vaig comunicar a la Junta Directiva que els “agraïments” als musics els faria a mitjan mes de setembre. Els calés passaven sovint per les meues mans i cada vegada se’m feia més difícil resistir la temptació de prendre’n alguns prestats. Mentre signava xecs per als músics forasters, vaig afegir-ne algun per a mi, com aquell que no vol. Estava segur que no cridaria gens l’atenció fer-ne un o dos de més. Però aquell préstec va començar a augmentar i cada vegada me’n calien més de diners. Aleshores, vaig decidir la jugada final. A partir d’aquell moment, cada setmana del mes d’agost, vaig traure del banc unes quantitats semblants a les quantitats que hi havia al xec. A més a més, també vaig traure altres quantitats en efectiu per poder agrair als músics forasters la feina feta, però no vaig arribar a donar-los-en, de diners a ningú d’ells. Finalment, la segona setmana del mes de setembre, després just d’haver cobrat les festes de l’Olleria, vaig extraure en diversos dies la major quantitat de diners que vaig poder, vora vuit milions de les antigues pessetes, fresquets com una rosa i lliures d’impostos. Ningú de la banda se’n va adonar perquè la majoria no volia saber-se’n de res. L’única preocupació que tenien era cobrar de tant en tant per a gastar-se’ls de seguida …
A primera hora del matí vaig acudir a una agència de viatges per assabentar-me de les ofertes i possibilitats de destí. Mitja hora després ja tenia contractat un vol d’anada per a Marce a Veneçuela, per a dijous vinent, amb la companyia Chavez Airlines…


Vos sona d’algo? Doncs, és pura coincidència. Però si voleu saber més, a llegir!!
J.R.M.

Comments