Notícies‎ > ‎

I Curs de clarinet

23 de set. 2014, 3:34 publicada per Sergi Martí
Impartit per Carlos Casanova


Del 8 al 10 de Juliol

Per a més informació:

658 793 196

Carlos Casanova

Professor superior de Clarinet, ha perfeccionat els seus estudis en la Internationale Sommerakademie "Mozarteum" de Salzburg (Àustria) amb el professor Alfred Prinz (solista de l’Orquestra Filarmònica de Viena), a Berlín (Alemanya) amb el professor Walter Seyfarth (Orquestra Filarmònica de Berlín) i en la Hochschule für Musik de Karlsruhe (Alemanya) amb el professor Wolfgang Meyer.

 

Col·labora amb la Badisches Staatsttheater Karlsruhe Orchester, l’European Symphony Orchestra, l’Ensemble Nacional d’Espanya de Música Contemporània, l’European Symphony Orchestra String Quartet, American String Quartet, Solistes València, Ensemble Stadler, Camerata Deia, Volatile Ensemble i Karlsruhen Solisten. Amb estes formacions ha actuat en les més importants sales de la península i ha participat en diversos festivals internacionals de música.

 

Ha estrenat obres dels compositors José Manuel Morales, Wang Jue, Eunsun Llig i Ralph Bernardy interpretant "ANGST", per a clarinet solista, piano i cordes amb la Badischen Staatskapelle Orquestra de Karlsruhe. Forma part del Wolfgang Meyer Trio i ha col·laborat amb Sabine Meyer, José Carreres, Pedro Iturralde, Béla Kovács, Dirk Peppel i Jesse Levine.

 

En el seu repertori com a solista, ha interpretat les obres més importants per a Clarinet i Piano així com les més rellevants peces dels principals compositors per a Corda i Clarinet, centrant-se en Mozart, Krommer, Crusell, Spohr, Weber i Françaix.

 

En 2012 presentarà el seu primer treball discogràfic com a solista, interpretant amb Solistes València la integral dels Quartets per a Clarinet del compositor Finlandés B. H. Crusell, així com els duos per a dos clarinets amb el clarinetista alemany Wolfwang Meyer.

 

És un dels músics amb més talent de la seua generació i un dels pocs clarinetistes europeus que dominen brillantment els dos sistemes de clarinet existents, el francés i l’alemany. Utilitza en els seus concerts clarinets O. OEHLER (1910).


Comments