Àlbum de fotos 2014-2015


Exposició PIXAR. 4t d'ESO.  2014-02-24Sortida al Museu Arqueològic. 1r d'ESO.  2014-02-19


Sortida a la Fundació Miró. 1r d'ESO.  2014-12-16Activitats per la Marató deTV3 2014-12-12

     Enguany, La Marató estava destinada a la investigació de les malalties del cor. I, com ja comença a ser tradició al nostre centre, els alumnes de 4t han contribuït desinteressadament per tercer any consecutiu, oferint el seu temps per poder preparar aquest dia. Aquest any ho hem celebrat el 10 de desembre.

Les activitats que es van organitzar van ser les següents, amb un preu simbòlic d'1 euro:

- Una gimcana.

- Diverses activitats esportives.

- Un circuit del cor.

- Twister.

- Karaoke.

- Un taller de ball...

      I, a més, per animar la jornada vam comptar amb el grup de percussió Els tronats.

     A més, es va decorar el vestíbul de l’institut sota el lema Pengem un cor a La Marató, amb cors de qualsevol tipus, mida o material, que després es van retornar.

   Amb les totes aquestes activitats realitzades, es van recollir per la marató 706,82 euros, més l'aportació que va fer l'AMPA.Intercanvi amb Hamburg 2014-10-09

     El passat dia 9 d’octubre va finalitzar l’intercanvi d’aquest curs amb l’institut alemany Carl von Ossietzky d’Hamburg.

     Els nostres alumnes, a més d’acollir als seus partners alemanys, van preparar una sèrie d’activitats per a tota l’estada (del 2 al 9 d’octubre), entre les quals es trobava una festa de benvinguda, una ruta per Sant Feliu a mode de gimcana per tal de conèixer diferents punts de la ciutat, un passeig pel modernisme del centre de Barcelona i una visita a Sitges amb diferents activitats esportives. També va haver una recepció per part de l’ajuntament al Palau Falguera.

 Els participants a l’intercanvi han valorat molt positivament aquesta experiència i això ha fet que ja estigui en marxa l’intercanvi següent.

Comments