Àlbum de fotos 2013-2014

Intercanvi amb Noruega 2014-04-02

       Aquest curs és el tercer que col·laborem amb l’Institut Noruec Nannestad Videregående skole mitjantçant el projecte eTwinning Bringing Norwegian and Spanish Cultures to Life. Apart del treball online i les sessions d’skype que portem a terme durant el curs, el dia 19 de març vàrem compartir una jornada amb ells.

     El programa va incloure diferents activitats com ara presentacions dels alumnes sobre la cultura del país soci, un tour guiat per Sant Feliu de Llobregat, actuació musical d’alguns alumnes del Batxillerat Artístic i aperitiu a la biblioteca.Intercanvi amb Hamburg 2014-04-02

       Dins del projecte e-Twinnig Scaffolding Cultural Xchange, que porta a terme el Departament d'Anglès del nostre centre, s'ha realitzat un intercanvi amb l'alumnat d'Hamburg, en el qual han participat alumnes de 1r de Batxillerat i alguns alumnes de 4t d'ESO.


Colònies de 1r d'ESO 2014-03

       Durant la setmana en què l'alumnat de Batxillerat viatja a Itàlia i el de 2n cicle de l'ESO va a esquiar, l'alumnat de 1r d'ESO ha gaudit d'unes colònies a El Collell. 

       A més, des de la casa de colònies ens han enviat les següents instruccions perquè les famílies puguin veure també les fotos que han fet els organitzadors de la casa de colònies:

1. Anar a l’apartat “Usuaris” de la web www.elcollell.cat

2. Introduir el correu electrònic de la persona que està accedint

3. Introduir la contrasenya: ColoniesOlorda


Esquiada de 3r i 4t d'ESO 2014-03

       L'alumnat de 3r d'ESO i 4t d'ESO ha anat  a esquiar a Boí-Taüll, i ha aprofitat el bon temps que els ha fet.Viatge de 1r de Batxillerat a Itàlia 2014-03

       L'alumnat de 1r de Batxillerat ha realitzat el tradicional viatge cultural a Itàlia, acompanyat per dues professores del centre.


Carnestoltes.  2014-02-28

       El 28 de febrer vam celebrar el Carnestoltes a l'Institut. A dos quarts d'una, l'alumnat es va disfressar a l'aula i a continuació va anar al pati, on es van fer diversos balls, amb el tradicional concurs de disfresses.Honda: seguretat vial 2014-02-13

       Com cada any, l'alumnat de 4t d'ESO ha anat al circuit d'Honda per a tractar el tema de la Seguretat Vial. Prèviament, la guàrdia urbana de Sant Feliu ha realitzat al centre tres sessions en les quals s'ha tractat diversos aspectes sobre la seguretat vial.Visita al Museu d'Història de Catalunya 2014-02-13

       L'alumnat de 2n de Batxillerat ha visitat el Museu d'Història de Catalunya, per a consolidar els temes de la situació política i social de principis del 1900 i la Guerra Civil.Amb la Marató de TV3 2013-12-12

       Com cada any, al desembre, La Marató de TV3 organitza una recollida de diners amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació mèdica. Aquest any, els diners aniran destinats a la recerca de teràpies curatives per a les malalties neurodegeneratives, com ara el parkinson, l’alzheimer o l’esclerosi múltiple, que són malalties molt exteses i que, d’una manera o altra, ens afecten a tots: familiars o coneguts. 

      Des del nostre centre, i per tercer any consecutiu, es realitzen una sèrie d’activitats per tal de recaptar fons per destinar-los a la Marató. Es col·labora aportant una quantitat mínima d’un euro. 


     Aquest any, les aportacions econòmiques de l'alumnat, juntament amb l'esforç, el treball, implicació, paciència, col·laboració, participació, solidaritat i moltes coses més han fet que l'import aconseguit superi els 800 euros. Aquest import s'ha lliurat a La Marató de TV3, per l'estudi de les malalties neurodegeneratives. Moltes Felicitats! 


Excursió a la Penya del Moro 2013-10-10

       L'alumnat de 1r d'ESO ha pujat a la Penya del Moro. Aquesta sortida és el tercer any consecutiu que es realitza, amb l'objectiu de fomentar el companyerisme i l'adaptació de l'alumnat al centre.


Comments