Algunes activitats desenvolupades durant el curs 2011-2012

Visita NANNESTAD Videregående skole 2012-03-22

       El dia 22 de març els nostres socis del projecte eTwinning: Bringing Norwegian and Spanish Cultures to Life ens van visitar. Aquest projecte s’està portant a terme amb alumnes de 2nD de Batxillerat des del mes d’octubre de 2011.

       El programa de la jornada va incloure activitats com ara un speed dating, presentacions a la sala d’actes sobre Noruega, Gabriel Garcia Màrquez, Carles Ruiz Zafon i Jo Nesbø, així com una recepció al Palau Falguera a càrrec de la Regidora d’Educació, la senyora Mireia Aldana.    

       Volem reiterar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per la seva col·laboració i suport que sense dubte han contribuït a l’èxit d’aquesta jornada.

 

 

1000 anys d'art. 2012-03-21

       Els alumnes d’ HISTÒRIA DE L’ART DE 2n de Batxillerat hem anat al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) a fer la visita guiada “1.000 anys d’art”.

       Dintre del Palau, que es va construir per l’Exposició universal de 1929, hi ha la més important col·lecció d’art Romànic del
món. Una passejada pel temps des de l’ Edat Mitjana fins al segle XX.

 

Proves Cangur. 2012-03-15

     El 15 de març es van celebrar a tota Catalunya les proves Cangur de Matemàtiques.

     Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que enguany s'ha celebrat a Eslovènia, l'associació Le Kangourou sans Frontières. Hi ha quatre nivells diferents, que van de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat.

     El següent problema es va proposar al nivell 1, corresponent a 3r d'ESO:

Porblema 11, nivell 1

 

      El nostre centre ha participat amb un grup d'alumnes que han mostrat interès per aquesta prova, i han tingut l'oportunitat de veure les matemàtiques d'una forma diferent.

Participants de l'Institut Olorda al Cangur 2012

 

Visita Magnus Åbergsgymnasiet –Trollhättan (Suècia). 2012-03-08

       El dia 8 de març vam rebre la visita d’un grup d’alumnes i dos professors (Thorulf i Margaret) d’un institut suec.

       Els alumnes de 4tA i el professorat del departament d’anglès vam gaudir d’una jornada d’intercanvi cultural i pràctica lingüística d’allò més enriquidora.

 

 

 

 We look forward to our future cooperation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Pedrera.  2012-02-22

       L'alumnat de dibuix tècnic de batxillerat vam fer la visita guiada i l'activitat Taller d'arquitectes de la Pedrera. Vam conèixer diferents estils i períodes de la història de l'aqruitectura i vam fer maquetes amb el disseny d'uns pisos i uns falnals per al Passeig de Gràcia.


3r i 4t van al teatre.  2012-02-09

       L'alumnat ha anat a Esplugues a veure una adaptació dels contes de Pere Calders.

Teatre a Esplugues


Passejada per Barcino.  2012-02-07

       L'alumnat de 1r d'ESO ha visitat les ruïnes romanes de Barcelona.Benvinguts a la Casa de la Vila.  2012-01-18

       Els alumnes de 3r d'ESO han visitat l'Ajuntament, dins de l'activitat "Benvinguts a l'ajuntament. Benvinguts a la Casa de la Vila", realitzada des de l'assignatura de Ciutadania. A les fotos podem veure la sala de plens i l'alumnat amb l'alcalde Jordi San José.Preparant el Nadal.  2011-12

       Activitat coordinada pel Comitè Mediambiental de l'Institut, en què alumnat de 3r d'ESO ha guarnit el vestíbul per a les festes de Nadal.


Edició d'un diari digital.  2011-12

       L'alumnat de 4t d'ESO ha realitzat un taller amb El Periódico sobre l'edició d'un diari. Després, n'ha començat l'edició d'un, que es pot seguir en aquest enllaç.

       D'altra banda, els estudiants de 2n d'ESO han assistit a la redacció d'El Periódico.


Intercanvi cultural amb Odense.  2011-11-03

       L'alumnat de 1r de Batxillerat ha gaudit d'un intercanvi amb Dinamarca, que ha preparat el Departament d'Anglès.

        Les famílies n'han pogut fer el seguiment en aquest bloc.


Les activitats del Batxillerat Artístic.  2011-10

       Aquest curs ha començat el Batxillerat Artístic a l'Institut Olorda. Algunes de les seves obres i activitats poden veure's en aquest bloc.


Campus Itaca.  2011-06

       A final del curs 2010-2011, una selecció de 8 alumnes del nostre centre va anar a realitzar durant una setmana aquest Campus a la UAB, juntament amb alumnat procedent d'altres centres de Catalunya. En aquesta estada es desenvolupen una sèrie de projectes d'una manera lúdica.Comments