Home


 

SHKOLLE MODE; Tirane 

  • Deshironi te mesoni si te ideoni dhe realizoni veshje te arrira  nga te perditshme deri ne alta mode?
  • Enderroni ta ktheni talentin e tuaj ne nje profesion te suksesshem?
  • Synoni nje SHKOLLE MODE   e cila ju jep mundesine e nje Diplome prestigjoze Italiane dhe shansin per te shapalosur aftesite tuaja ne sfilatat me ne ze ne Shqiperi e jashte saj?
Instituti i Modes Burgo Albania eshte menyra perfekte per te ndjekur endrren tuaj.
Eksploroni faqen tone si dhe ndiqni dokumentarin per te mesuar me shume rreth kesaj shkolle mode e mundesive te jashtezakonshme per perparim e sukses qe IMB Albania ju ofron.


YouTube Video

Instituti i Modes Burgo


Subpages (1): Dokumentari