INICI

ActualitatAQUESTA WEB DEIXARÀ DE SER OPERATIVA AL FINALITZAR EL CURS 2016-17

Per mantenir-vos al dia de tota la informació visiteu la nova web del centre:

nova web

Teniu calendari d'activitats, entrades actualitzades, notícies, blocs....
També podeu entrar i fer comentaris, subscriure-us per estat al dia de tota la informació del centre...

Atreviu-vos a formar part de la comunitat educativa en xarxa.Xerrada de l'Institut Guttman a 4t d'ESO

GAME OVER

La setmana passada va venir un noi de l'institut Guttman a fer una xerrada sobre la seva experiència als alumnes de 4t d'ESO.


Sortida a l'Ateneu de Cerdanyola

La sortida que hi havia prevista per anar a veure l'obra "El Quijote" ha quedat ajornada pel dia 7 de novembre.També la podeu consultar en el calendari d'activitats.Sortida 1r Batxillerat al Sincrotró ALBA

alba
El dia 6 d’octubre, els alumnes de primer de Batxillerat de les matèries de Química i Física vam tenir l’oportunitat de fer una visita al Sincrotró Alba.

Aquest accelerador d’electrons es caracteritza per la seva funció de font de raigs X; és a dir, aquest sincrotró accelera electrons que produeixen llum sincrotró i radiació de diferents tipus, que s’aprofita en diferents laboratoris situats al voltant de l’anell per on giren els electrons. D’aquesta manera, poden fer incidir els raigs X (i d’altres) sobre una mostra del que es vol investigar i així veure l’estructura molecular i atòmica. Per que entengueu la importància d’aquest edifici, alguns dels seus descobriments més recents han sigut la forma en que el virus VIH s’introdueix en les cèl·lules, i fins i tot a nivell artístic es poden examinar les pintures, per així descobrir si una pintura és falsa o no sense fer-la malbé.
En definitiva, ha estat una experiència única plena de descobriments, de manera que marxem a casa sent conscients de la importància d’aquest gran edifici que tenim al costat.
Reunió amb famílies d'inici de curs
reunion

Els pares que teniu alumnes al centre esteu convidats a la reunió d'inici de curs. Els vostres fills us han d'haver fet entrega del comunicat on s'especifica l'aula on es durà a terme la reunió.
Us explicaran les novetats del curs, aspectes relacionats amb la normativa del centre, canvis en el currículum, com consultar les faltes i els retards des de la web i altres informacions del vostre interès. No hi falteu!


Dates:
  • 1r i 2n d'ESO: dilluns 3 d'octubre a les 17:30
  • 3r i 4t d'ESO: dimecres 5 d'octubre a les 17:30
  • 1r i 2n de Batxillerat: dilluns 10 d'octubre a les 17:30

2/10/16

Festivitats i dates destacades curs 2016-17

 


GESTIN per les famílies

Ja està operatiu el sistema de gestió d'incidències (GESTIN) on les famílies poden veure si els seus fills tenen retards, faltes d'assistència i altres incidències...
GESTIN
Podeu accedir amb en la següent adreça: http://www.gorgs-gestin.net/ o des d'aquesta web en la columna de la dreta on posa "Gestió de Faltes" fent clic a la imatge.
Per més informació de com consultar-ho i com funciona el sistema podeu seguir el següent enllaç.

Els tutors dels vostres fills us repartiran el codi d'accés el proper dilluns dia 3 d'Octubre a la reunió d'inici de curs amb les famílies. Si no hi podeu assistir poseu-vos en contacte amb el tutor dels vostres fills per aconseguir el codi.

Benvingudes i benvinguts al curs 2016-2017


Recuperacions de setembre, avaluació, arribada de nou professorat, tancament de llistes de grups, oferta i adjudicació d'optatives, nous horaris, obres al voltant de l'institut i dins el pati, inici de les classes...
Un curs més, torna la vida al Gorgs. De manera frenètica se succeeixen els esdeveniments de cada setembre que donen forma al nostre dia a dia. Aquest curs amb una ocupació rècord d'alumnes, estem en una matrícula de 573 alumnes. En altres paraules, en una ocupació de centre propera al 120 % del previst segons dimensions del centre. Això fa que en els passadissos, en els canvis de classe i en el pati, ens notem més plens que mai. També suposa haver d'optimitzar l'ús dels espais al màxim, amb la necessària mobilitat de grups d'aula en aula i amb algunes molèsties que això pot arribar a suposar... Però ens en sortim.

Durant la primera quinzena d'octubre convocarem totes les famílies a la reunió d'inici de curs amb els tutors i tutores de grup. Després vindran les preavaluacions i els primers resultats, les reunions amb motiu d'activitats fora del centre... Com una roda, tota la comunitat educativa del Gorgs anirà avançant, comptem amb tots vosaltres: alumnat, professorat i famílies.

Us desitgem un bon curs 2016 – 2017.

Una exalumna del centre treu la nota de tall més alta en Biociències.
"M'agradaria investigar al laboratori per poder trobar medicaments que curin malalties"
Link Marina Vicente
Podeu veure l'entrevista íntegra a la web de la UAB.cat clicant a la imatge.

INFORMACIONS VÀRIES PEL CURS 2016-2017

(Feu click al link per descarregar-vos la imatge)

(Feu click al link per descarregar-vos l'horari de proves)

(Feu click per obrir la carpeta i trieu el pdf del vostre curs)Carta a les famílies de l'alumnat de 1r d'ESO

           

Gestió de Faltes
http://www.gorgs-gestin.net

Escola en catala ara i sempre

prouretalladesgorgs

prouretalladesgorgs