L'institut


D'on venim?

El curs 1994-1995, es va posar en marxa el primer institut de Pallejà, en quatre blocs d'aules prefabricades ubicades en els terrenys que actualment ocupa la sala Pal·ladius. El centre va funcionar amb aquesta infraestructura durant vuit cursos, fins que el dia 28 de setembre de 2002 es va inaugurar de forma oficial l’IES Pallejà per part del conseller en cap de la Generalitat de Catalunya, qui, després de visitar les noves instal·lacions i de signar al llibre d’honor del centre, va descobrir una placa al vestíbul de l'institut.


On som?


L'institut es troba als afores de Pallejà, un municipi de prop de 10.000 habitants situat gairebé al centre de la comarca del Baix Llobregat, al marge dret del riu. El terme municipal inclou dos nuclis de població, Pallejà i Fontpineda, i limita, al nord-oest, amb Corbera de Llobregat i, al sud, amb Cervelló i Sant Vicenç dels Horts.


El centre està situat al nord-oest del terme i, més concretament, al camí de Can Coll.

L'alumnat que acull el nostre centre prové, sobretot, de Pallejà, però també de Fontpineda, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Cervelló i Vallirana.
 
 
Contacte amb l'institut
 
93 663 18 27


93 663 22 58


a8053297@xtec.cat
Contacte amb els coordinadors web
 
  webinspalleja@gmail.com


Com hi podeu arribar?

Institut de PallejàEn aquest tríptic informatiu teniu una mica d'informació sobre el funcionament del nostre centre: