Presentació de la Jornada
L'any 2008 es van celebrar les "Primeres Jornades sobre Innovació a l'Ensenyament de la Tecnologia" amb un tema central: "Els reptes del nou currículum". L'any 2010 es va fer la següent edició amb el tema central "Els reptes dels nous recursos". Va ser l'any 2012 quan es van celebrar les Terceres Jornades amb el tema central "Energia sostenible per a tothom", aprofitant la proclamació per part de la ONU d'aquest any com l'any internacional de l'energia sostenible per a tothom.

Ara, quatre anys més tard i abans d'acabar aquest curs 2015-16 ens plau comunicar-vos que el proper dia 1 de juliol de 2016 celebrarem la IV Jornada sobre Innovació a l'Ensenyament de la Tecnologia, que enguany té com a lema "Posa't les piles per la tecno!!", a les instal·lacions de l'ESEIAAT (UPC), a Terrassa (http://www.eseiaat.upc.edu). 

Reserva't la data a la teva agenda, prepara un treball i... cap a Terrassa!!! 

Podeu arribar fàcilment en tren (Rodalies o FCG) o en transport particular, i aparcar a l'escola (https://goo.gl/S6MVyk). Per a qualsevol dubte, consulta i/o aclariment, sisplau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible. 

Ens veiem el dia 1 de juliol a Terrassa. "Posa't les piles per la Tecno!!!". Twitter
Webmàster: Fede Luque