Què és Som-hi!?

Som-hi (imaginar, crear i innovar) és un espai de trobada i un espai per compartir. Volem imaginar el futur immediat de com hem d'ensenyar, fent servir la creativitat i la innovació

El proper 22 d'octubre, a l'institut Lluís de Peguera de Manresa, farem una trobada del professorat dels centres de secundària de la Catalunya central per fer un intercanvi d'experiències metodològiques, presentar-les en societat, compartir-les i col·laborar per millorar-les en la feina del dia a dia.
 
Això només ho podem fer amb les mateixes TIC: potenciant i creant xarxes socials enfocades cap aquests temes. El professorat ha de ser un creador d'activitats per després ser un guia per a l'alumnat.

La Jornada serà un espai de trobada de tot el professorat de secundària implicat en l'ús de les TAC. Un espai de trobada amb continuïtat. Som-hi vol anar més enllà de la jornada. Hem de trencar fronteres temporals i espaials. Volem continuar treballant en xarxa a partir de les experiències que es presentin a la jornada, i tot imaginant, creant i innovant, construir l'escola del segle XXI.                 

 Ens trobarem aquí:

INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA
Plaça Espanya, 2
08242, Manresa
938773637

jornadasomhi@gmail.com

Institut Lluís de Peguera


 
Visit www.QRfy.Me to get your QR Code for Free!
Subpàgines (2): Continguts Programa