Bun venit !

.....Bun venit pe pagina mea. Acest site ma reprezinta pe mine pe calea mea spirituala. Eu la randul meu am cautat si am gasit ceea ce se potriveste sufletului si evolutiei mele. Pe aceasta cale sunt de multi ani, as prefera sa nu va spun exact pentru ca nici eu nu ii stiu le-am pierdut numarul. Chiar daca sunt tanara, ma refer de cand m-am nascut,  mereu m-am simtit atrasa de "paranormal"-in anii adolescentei si acum se numeste "dezvoltare personala" vs "spiritualitate"

De-a lungul anilor multi oameni m-au ajutat pe calea mea si mi-au dat diferite informatii care dupaia le-am cercetat si am observat ca au dreptate.
Mi s-a spus ca sunt un copil indigo si o afirm si eu, despre copii indigo gasiti multe informatii pe net acum.
La fel de curand am aflat ca sunt din Raza Arhanghelului Mihail si mereu am simtit ca am un spirit luptator, care a venit sa aduca pe pamant iubirea si sa lupte pentru ADEVAR.
Facandu-mi si astrograma am descoperit ca misiunea mea pe acest pamant e una spirituala, pentru cunoscatori nodul nord in casa a XII.

Calea mea am inceput-o cu cititul diferitelor carti de paranormal si diferite articole. Apoi am decis sa fac si ceva practic, nu numai teorie si uite asa am inceput cu yoga timp de un an, apoi a urmat Reiki Usui, astrologie natala si karmica, radiestezie, diferite seminarii cu si despre ingeri, dans oriental, initiere in Reiki Dolphin, Reiki Shamballa, Reiki Veritas, Reiki Seihekim, initiere Arhanghelul Sandalphon, Initiere in Ordinul lui Zalmox, am participat la diferite meditatii, ma conectez cu natura-atat prin gradinarit cat si prin meditatii cu Natura, am citit si practicat Tantra.
Stiu ca calatoria mea nu se sfarseste aici si va continua, pe ce cale voi vedea, mi se va dezvalui atunci.

Va multumesc. Namaste.