Velkommen til IRS

lagt inn 13. jan. 2012, 01:13 av Harald Bjerke   [ oppdatert 13. des. 2017, 01:02 ]

Velkommen til IRS

Publisert 11.10.2011
Skrevet av: AR

Velkommen til Ingierkollen Slalåmklubb (IRS) 

IRS har tilbud til alle årsklasser og ferdighetsnivåer, og kan tilby et sosialt sundt miljø både for deg som bare elsker alpint - og for deg som vil nå toppen. Klubbens formål er å fremme alpin-idrett i sunne former, ved samarbeid og kameratskap. 

Tilbudene spenner fra alpinskole, til trening og konkurranse for de aller ivrigste. Våre trenere holder et høyt faglig nivå, og er i front på utvikling og kompetanse.

Vår hjemmearena er Ingierkollen Slalåmsenter syd for Kolbotn sentrum. Med ca. 400 medlemmer er vi en klubb med et høyt aktivitetsnivå.

Treningstilbud i IRS
IRS er en av landets ledende skiklubber både hva angår antall aktive alpinister og deres resultater. Klubben har løpere som hevder seg helt i toppen av resultatlistene i aldersbestemte klasser og på junior- og seniornivå.

D-GRUPPEN hvor de yngste starter har et meget godt treningstilbud gjennom høsten,barmark og skisamlinger, og med 2 ski-treninger á 1,5 time i uken gjennom hele vinteren.

Med stigende alder og ferdigheter øker treningstilbudet, og du velger selv nivå etter egne ambisjoner og ønsker. Vil du å vite mer om treningstilbudet, ta kontakt med oppmannen for din aldergruppe, som du finner på vår hjemmeside www.irsalpin.no.

Meld deg inn i klubben nå, og bli med på laget!

Kontakt oppmann for din aldergruppe (D+C+B+A+Jibbe, oppgitt med telfon og epost på irsalpin.no), 
eller send en melding direkte til;
innmelding@irsalpin.no -med navn, f.dato, mobil, epost, foresatte, mm.

Du finner flere kontaktpersoner for utvidet informasjon ved å lese brosjyren;

Velkommen til IRS
PDF brosjyre
Comments