Turistul Anonim


De vorba cu Turistul Anonim , Citate - aforisme - din lucrarea eseistica "Ganduri de turist trecator prin viata" ; Invata sa traiesti !

Filozofia Vietii ... de Pus in Rama si Recitit MEREU - Steve Jobs, Apple, 2011   ... !

Istorie pe Scurt !

https://sites.google.com/site/turistulanonim/Turistul_Anonim_Ioan_Teodosiu_Ionita_ITI_Romania_Celendo.jpg

http://www.gmap.ro/
 http://www.rointer.ro/romania.php
http://www.teoedit.ro/
  • Ce Realizeaza Turismul ?

TA (Turistul Anonim): Crezi si devii, Romantic, Puternic, Rabdator, Bucuros, Sociabil, Bine dispus, Vesel, Visator, Ingaduitor, Curajos, Intelept, Suflet frumos, Increzator ... renasc la viata toate calitatile omenesti care sunt in tine ... si asa se poate spune ca traiesti frumos si OMENESTE.

Citate -aforisme- din lucrarea eseistica " Ganduri de turist trecator prin viata " 2006 - 2007 ( autor: prof.ing. Ioan Teodosiu - Ionita )

"............. 1. Modestia este si arma ignorantului.

2. Ce face tineretea cu curajul nu face batranetea cu virtutea.

3. Daca vrei sa nu-ti bati joc de propria-ti viata nu face pe placul altora !!!!  

4. Ce Realizeaza Cultura si Turismul ? Crezi si devii : Romantic, Puternic, Rabdator, Bucuros, Sociabil, Bine dispus, Vesel, Visator, Ingaduitor, Curajos, Intelept, Suflet Frumos, Increzator ... renasc la viata toate calitatile omenesti care sunt in tine ... si asa se poate spune ca traiesti frumos si OMENESTE ... . 

5. Prin spiritul lui, un om "adevarat" si mort trebuie si "este obligat" sa influenteze o decizie care nu este corecta si dreapta

6. Secretul longevitatii spirituale a unui om este: adevarul, cinstea si corectitudinea.

7. Bogatia cea mai mare a omului este spiritul pragmatic.  

8. Este foarte greu sa definesti si sa corelezi VALENTELE DREPTATII, ele fiind de natura filozofica, juridica, politica, militara, economica, estetica, sociala, religioasa, individuala si in special de conjunctura .... toate definesc ipocrizia umana in aflarea adevarului.  

9. Internautii sunt expresia virtuala a spiritului uman, dar care cred si sper sa nu-si uite locul nasterii virtuale, impusa cu acceptare de dezvoltarea umanitatii mileniului al 3 lea.  

10. Cand oamenii sunt foarte saraci, morala devine un "lux" si ii motiveaza pentru viitor ... s-o uite !!!!  

11. Religia este SACRA, prima si ultima speranta a omului in incercarea invingerii propriei sale ipocrizii !

12. Averile materiale sunt, nu sunt, apar si dispar in diferite conjuncturi, dar cele spirituale, indiferent de aceste probleme, RAMAN.  

13. Politic :  De-a lungul istoriei umane, dictaturile de stanga, de dreapta sau "democratice", au produs si vor produce umanitatii dezvoltare, iar democratiile de stanga, de dreapta sau "dictatoriale" au consumat din dezvoltarea umanitatii ... asta este forma de progres sau regres istoric ... a omenirii ... . Morala: Prin "balci" antic sau "teatru" modern se dezvolta populatia umana terestra ... .

14.  Economia de piata presupune MARE CORECTITUDINE omeneasca, dar in nici un caz CINSTE omeneasca.  

15. Acum  01.01.2007, ROMANILOR li se da CIVILIZATIE si ei dau SPIRITUALITATE ... integrare europeana !

16. Sanatatea este TOTUL, fara sanatate TOTUL este NIMIC, dar ...NIMICul cu credinta este TOTUL... !

17.  Legea este facuta de putini pentru multi, dar este respectata de multi si nu de putini, OAMENI !

18.  Karma si destinul omului reprezinta caracterul lui.

19.  Libertatea umana nu-i pedepseste pe cei care fac rau, dar nici nu-i rasplateste pe cei care fac bine. 

20.  Democratia are reguli, libertatea nu, de aceea este necesara " Libertatea Democratica !". 

21.  Cea mai mare realizare a vietii mele este ca m-am nascut, trait si educat in Romania, intr-un TEZAUR de spiritualitate ... , nu aduc exemple pentru ca sunt MULTE si mi-ar fi teama sa nu omit ceva, idee sugerata de balada lui Ciprian Porumbescu,  ca forta a destinului,  in arborele meu genealogic fiind si grec, evreu, rus ! dar mi-am "globalizat" sufletul in a fi ROMAN ! Credincios al tuturor religiilor terestre, galactice si universale ! Sunt ROMAN care admir si PRETUIESC, tot ce este creativ si genial , in orice domeniu al UNIVERSULUI lui Dumnezeu !!!!!! 

22.  Tineretea este o valoare ENORMA, dar daca nu este dublata de multa educatie si munca se "consuma" fara rezultatele dorite !

23.  Capodopera artistica a fiecarui om este si ar trebui sa fie "o viata bine si frumos traita".

24.   Una dintre cele mai mari greseli ale prezentului si ale viitorului  - presupun !? -, este ca internautii cred ca se pot ascunde in spatele tastaturii calculatorului. Trebuie ca ei sa inteleaga si sa gandeasca, ca NUMAI fiind sinceri ( si in primul rand cu ei ! ),  pot fi cunoscuti la adevarata lor valoare umana - daca intr-adevar, o AU !

25. Capitalism & Comunism : Nu imi pare rau, nici bine, recunosc, dar,  comunismul  atat de blamat acum in contemporaneitatea noastra oportunista, cu greu spre final a recunoscut scara valorii umane, profesionala, artistica, culturala, sportiva, stiintifica, reala si chiar pot spune NAIVA a tuturor oamenilor din orice mediu social, fara imediate castiguri materiale.  Pe cand,  capitalismul democrat contemporan noua, intr-o imbecilitate angoasa, rapace si destructiva, NU O FACE !  chiar mai mult , creaza modele semidocte ... promoveaza nonvaloarea "valoroasa in bani" ... . Doua sisteme sociale, oricum depasite de timpul uman contemporan ! Trebuie gasit alt mod de viata umana si terestra, alt sistem social, eventual ...  galactic ...  sub indrumarea protectoare a Dumnezeului Universal Purificator si Iisus Hristos - cel care a trait ca un sfant si a murit ca un OM - . 06.10.2007  ...... "https://sites.google.com/site/turistulanonim/Regulile_Polemicii_Civilizate_Oxford_OK_ITI_Worldwide.jpg

http://www.tudor-gheorghe.ro/

https://sites.google.com/site/informatiituristicero/romania-interes-public/internet-ro---cum-a-ajuns-internetul-in-romania

https://sites.google.com/site/turistulanonim/Filozofia_Vetii_de_Pus_in_Rama_si_Recitit_MEREU_Steve_Jobs_Apple_ITI_2011.pdf
https://sites.google.com/site/turistulanonim/TeoEdit_RoInter_Cortina_Vietii_Scena_Vietii_Cetatean_Roman_Alegator_Ioan_Teodosiu-Ionita_Turistul_Anonim_ITI_2016.jpg
Scena Vietii - Ioan Teodosiu