Introducció

Nosaltres com ha grup de treball vam crear aquesta pagina i un maps per fer més visual i interactiu el nostre treball, també gracies a les idees del nostre tutor el qual ens va ajudar i motivar a seguir i a fer un projecte el qual les següents generacions poguessin veure, gaudir i també participar, perquè la historia només és viva quan les persones s’interessen per ella i volen saber-hi més. Nosaltres amb aquest treball  volem començar un camí que desitgem que altres alumnes o altres persones interessades continuïn el nostre treball fins a poder conèixer el màxim del passat industrial de la nostra ciutat i gracies a això també poder conèixer una part de la població, de la forma de viure de l’època i de la seva evolució.

Aquest lloc web consisteix en un recull d’informació del nostre treball de recerca de quatre industries importants a la historia de Sant Adrià, també hi ha un apartat de fotos que hem aconseguit recollir i un enllaç a google maps amb les localitzacions de les industries al mapa actual de la nostra ciutat.

 

Finalment volem donar la oportunitat i la iniciativa als futurs lectors i participants d’aquesta pàgina per seguir el nostre projecte.


Aquest site és fruit d'un treball de recerca realitzat pels alumnes Carlos Becerra, Daniel Rodríguez i Edu Cabo de l'Institut Manuel Vázquez Montalbán.Per a qualsevol aportació o suggeriment:  industriadrianenca@gmail.com

Comments