Peru reizen

Go local! an organized adventure traveling on your own
https://www.facebook.com/golocalecuador  zie ook: Colombia reizen     Ecuador reizen 
 
Go Peru with go local! a new adventure in South America
   

Een individuele reis door Peru bestaat uit een ervaring van de imposante Andes met zijn besneeuwde toppen, een droge woestijn aan de kust en het vochtige Amazone regenwoud. Peru is een prachtige bestemming voor een gevarieerde rondreis al dan niet in combinatie met Ecuador. Voor de liefhebber van geschiedenis en cultuur een must. Haar faam heeft ze grotendeels te danken heeft aan de restanten die de Inca’s hebben achtergelaten met Machu Picchu als hoogte punt. Wie verder kijkt zal meer vinden en Go Local! helpt daar graag bij.


Go Local! heeft zich gespecialiseerd in de verscheidenheid van Peru en kan als specialist een individuele rondreis samenstellen om u de mooiste plekken van Peru te laten zien. Wij pakken dit kleinschalig aan en kunnen u kennis laten maken met de meest bijzondere schatten van Peru.
https://sites.google.com/site/individualperu/locaties-Colombia/21-daagse-individuele-reis-colombia


Geniet van een reis die u geheel Peru laat zien en haar verboregn schatten. In 21 dagen heeft u genoten van de woestijn, coloniale steden, schitterende vergezichten van vulkanen, een fantastische valley en natuurlijk Machu Picchu. Lees meer over deze reis en de dag tot dag besteding. Wanneer er een aantal locaties of activiteiten zijn die u graag ziet toegevoegd dan kan dit natuurlijk altijd.Twee landen met ieder hun hoogtepunten voor de wereld. Ontdek deze twee landen samen en maak zo de reis van uw dromen. zie de verschillende opties die er zijn om deze twee besetmmingen te combineren. Ook hier geldt weer dat wij alles op maat organiseren. Peru is een land van grote verscheidenheid. Bij ons bent u in staat om uw eigen accent te geven aan uw indivividuele rondreis. Wij geven hier een aantal voorbeelden maar laat u zich niet beperken. Geef ons uw wensen en wij gaan de uitdaging aan.