InAxtion BVBA

Partner bij uw technische projecten
Offshore drilling rig

Wij zijn InAxtion BVBA  
Sinds 2005 is InAxtion BVBA uitgegroeid tot een niche speler in de wereld van techniek. Ontstaan uit de nood aan technisch personeel op de Belgische arbeidsmarkt is de BVBA opgericht. Als aannemer van metaal- en elektriciteitswerken met ervaren vaklui in vast of projectmatig dienstverband, bieden wij een stabiele dienst aan alle installatiebedrijven in België en daarbuiten. Door specialisatie kunnen wij ons onderscheiden in de technische wereld naar onze klanten en zo een gespecialiseerde werkgever voor technische vaklui.

Visie
InAxtion BVBA wil verder uitgroeien als een toonaangevende betrouwbare werkgever en de partner voor onze klanten bij de technische uitvoering in onze niche: metaal, elektro en instrumentatie.

Missie
Een continu betrouwbare kwalitatieve partner in de technische wereld. Tevens willen wij een goede huisvader zijn voor al onze medewerkers.

Wij zijn thuis in
Elektro : industrie, residentieel, infra, maintenance
Instrumentatie : fitting, nieuwbouw, looptest, kalibratie, maintenance
Metaal : piping, fabricage, constructie, lassen, shut-downs, montage werken, rigger, kleppen, maintenance

Wij werken mee aan projecten in de sectoren
(Petro-) Chemie, farmacie, energiecentrales, nucleair, voeding, papier, infrastructuur, industrie, scheepsbouw, utiliteit, offshore, onderhoudsdiensten...........................

Werking
In Antwerpen, Gent en Hasselt bouwen onze interne medewerkers aan een relatie met onze klanten, bespreken de projecten, bepalen de tarieven en voorwaarden en maken een planning. Volgens het project wordt het juiste team samengesteld. Het project wordt met onze leidinggevenden, supervisors (meertalig) en techniekers doorgesproken. De opstart en opvolging op de werflocatie wordt gevolgd door de verantwoordelijken zodat alles verloopt zoals het hoort.
 
Bekwaamheden en kwaliteit
Onze technici zijn allen direct rendabel op het project doordat wij onze mensen steeds bijscholen en motiveren om certificaten te behalen in hun vakgebied. Zo bezitten onze mensen certificaten als VCA-VOL, VCA-basis, flensmonteur, swagelok, ademmasker (persluchtmasker), aanslaan van lasten (rigger), heftruck, hoogwerker, verrijker, tig-, halfautomaat-, elektrode lascertificaten, AVIP, ELIA, BA4, BA5, ...

Veiligheid
Als aannemer bezitten wij VCA** versie 2008/5.1. Al onze medewerkers zijn opgeleid en bezitten een VCA-certificaat, een PSL safety boekje en wordt het LRMA principe toegepast. Allen dragen wij het safety beleid uit: “SAFETY FIRST” , dat staat bovenaan en als hoogste prioriteit.

Werken voor InAxtion BVBA
Wij hebben steeds vacatures voor ervaren techniekers zoals : meet -en regeltechniekers, elektriciens, kabeltrekkers, kabelbaanmonteurs, bordenbouwers, monteurs, flensmonteurs, lassers, fabriceurs, pijpfitters, mechaniekers, onderhoudstechniekers, HVAC, ...


Solliciteren kan via mail, fax, of langskomen op een kantoor te Antwerpen, Gent of Hasselt.