Inarin yritysten palvelujen tarjonta helpottuu verkossa! Rakensimme IE-hankkeessa paikkatietoihin perustuvaa järjestelmää, joka tekee palvelujen tarjoamisesta entistä helpompaa. Se täydentää muita verkkosivustoja ja -työkaluja. Toteutamme suoraviivaisempia tapoja hyödyntää digitaalisuutta yritysten toiminnassa! Katso http://mapinari.fi -  ylläpidon ohjeet.


MapInarin avulla tehdään alueelliset palvelut ja kohteet entistä helpommin löydettäviksi. Toteutus edistää erityisesti sähköisen liiketoiminnan hyödyntämistä ja mobiilipalvelujen tehokkaampaa käyttöä. Yritys voi tuoda järjestelmään kaikki käyttämänsä verkkostyökalut, kuten varausjärjestelmät, kotisivut, esittelyvidet jne. Toteutus tapahtuu helpolla linkkityökalulla.

Voit esitellä myös kohteesi tai tuotteet videoiden avulla, joiden käyttöä järjestelmässä suositellaan. Käytännössä tämä tarkoittaa videon lataamista youtubeen ja linkin lisäämistä omalle yrityssivulla. 


Olemme kuvanneet alueelta myös videoita. Videoiden avulla voi helposti tutustua alueeseen tai esitellä sitä. 

Kuvauksista vastaa Janne Körkkö ja kuvaukset suoritetan lokakuun alkuun mennessä. Painotus luonnollisesti kesä/syyskuvassa. Kohteisiin voit tutustua täällä. Sisällöissä painottuu alueen tunnetuksi tekeminen. Hankerahoituksella ei voi tehdä yritksille erillisiä mainosvideoita.
Tavoitteena on saada mahdollisimman suuri määrä alueellisista palveluista yhteiseen karttapohjaiseen hakupalveluun. Palvelu toimii tietokoneella tai mobiililaitteilla ja helpottaa niin matkailijoiden kun 


Haku- ja karttakäyttöliittymä tekevät yritysten selailusta ja palvelujen hankinnasta mahdollisimman helppoa, vain muutamalla klikkauksella läpileikkaus valituista palveluista -  ei pitkiä paluupolkuja! Käyttökielet - yleisimmät matkailukielet.