Rólunk

Cégünk 2004 -ben alakult, és azóta folyamatosan foglalkozunk egyedi mérőrendszerek tervezésével és építésével főleg az autóipar számára.
A minőség-ellenőrzési rendszer ezen cégeknél magas követelményeket támaszt a végellenőrző rendszerekkel szemben is.
A számos egyedi kialakítású alkatrész felhasználása a vizsgálandó termékekben egyedi célgépeket kíván a hatékonyság és gyorsaság növelése érdekében.

Az egyedi igények alapján készült programjaink integrálva tartalmazzák a különböző mérési és ellenőrzési feladatokat mint 
  • analóg jelek mérése több csatornán és magas mintavételi frekvenciával
  • digitális jelek ellenőrzése
  • eszköz kommunikáció ellenőrzése autóipari protokollokon keresztül (pl. CAN, LIN, PSI5, SENT, stb.)
  • kamerás mérés és ellenőrzés
  • szerelési és ellenőrzési funkciók
Az integrált vezérlőprogramjaink segítségével a különböző eszközök egy felületen keresztül érhetők el a feladathoz hangolva, ezzel is megkönnyítve a felhasználók számára a folyamatok paraméterezését. A mérési adatokat minden esetben adatbázisban tároljuk a visszakövethetőség érdekében.
 
A rendszereinket elsődlegesen az ipari méréstechnikában jól ismert National Instrument cég eszközeivel és LabView  szoftverfejlesztői környezetben készítjük, a magas megbízhatósági és minőség követelmények érdekében.
 
2007-ben bővítettük a tevékenységi körünket egyedi internet terminálok gyártásával és forgalmazásával. Termináljaink kedvező árban különböző kivitelben készülnek a megrendelők kívánsága szerinti színben és összeállításban.