O KNJIGI

  •  
    Zakaj cepiva ne dajejo trajne imunosti, ki bi varovala pred virusnimi boleznimi?
  • Zakaj cepiva ne jamčijo zaščite pred invazivnimi bakterijskimi okužbami?   
  •   Zakaj cepljenje uniči čredno imunost in onemogoči naravno preprečevanje bolezni?
 Knjiga Iluzije o cepivih ponuja odgovore na vsa ta vprašanja in še veliko več. 
 
Iluzije o cepivih je spomladi leta 2012 izdala vrhunsko izobražena imunologinja, da bi staršem pomagala sprejemati odločitve o cepljenju, utemeljene na ustreznem razumevanju imunosti in delovanja cepiv. Slovenski prevod - na pobudo avtorice dostopen brezplačno - je velika pridobitev za starše, ki se želijo izobraziti o cepivih, in močan argument za sprejetje zakona, po katerem bi imel tudi v naši državi končno vsak pravico prostovoljno in odgovorno odločati o cepljenju. Cepljenje otrok je v Sloveniji še vedno obvezno in starši so brez možnosti ugovora, ki ga kot civilizacijsko pridobitev pozna večina držav EU, ZDA in drugod po svetu.
 
Za brezplačno branje slovenske izdaje odpirajte vsebine na levi ali naložite datoteko. Če želite e-knjigo brati v angleščini ali jo posredovati angleškogovorečim prijateljem, kliknite na povezavo Vaccine Illusion ali knjigo pridobite neposredno na Amazonu v izvedbi za Kindle in druge naprave (PC Windows, iPhone, iPad, Mac); branje te omogoča brezplačni Kindle Reading Apps.
 

Vsem, ki želite podpreti avtorično delo in prispevati kakšen evro k nadgradnji knjige, se iskreno zahvaljujemo!
Nakazilo se izvrši prek varnega spletnega portala Paypal s pomočjo vaše e-pošte, vsi drugi osebni podatki ostanejo varno skriti.
Vse, razen majhne provizije Paypala, bo takoj nakazano avtorici. Podatek, ki ga boste potrebovali, je njena e-pošta: tetyana.o@gmail.com
Več informacij na naravnaimunost@gmail.com.

Ċ
Naravna Imunost,
18. jul. 2012, 13:54
Ċ
Naravna Imunost,
19. jul. 2012, 01:41