Ilmastointihuolto Helsinki

Ilmastoinnin huoltaminen on nyt helppoa! 

Yksi hinta kaikki merkit! 69€ 
                
Olemme auki arkisin 09.00-17.00 LA 09.00-14.00    0458075760

Joululoma 20.12.2020 - 5.1.2021


Tarkastamme autosi ilmastoinnin huoltotarpeen ilmaiseksi!

Tuo autosi meille, tarkastamme autosi ilmastoinnin huoltotarpeen ja kerromme, tarvitseekö huolto tehdä. Tarkastus on ilmainen.


Ilmastointilaitteiston huolto

Auton ilmastointijärjestelmä vaatii huoltoa siinä missä auton muutkin järjestelmät. Ilmastointijärjestelmässä tulee olla riittävä määrä kylmäainetta. Riittämätön kylmäainemäärä vaurioittaa kompressorin.


Syyt kompressorivaurioihin

Suurin osa kompressorivaurioista johtuu siitä, että ilmastointi on ollut päällä, vaikka siinä ei ole ollut riittävästi kylmäainetta. Ilmastoinnin tehon heiketessä sisälle tuleva ilma ei ole kylmää, vaan haaleaa. Jos ilmastointilaitteen teho on riittämätän, kannattaa se tarkistuttaa välittömästi. Ilmastointi kannattaa kytkeä pois päältä lisävaurioiden 

välttämiseksi.


Suosituksia ilmastointilaitteen huoltoon

Ilmastointilaitteen huoltoväliksi suositellaan kahta vuotta, tällä huolehdit siitä että kylmäainetta säilyy riittävä määrä turvaamaan kompressorin voitelun. Keväällä ilmastointoinnin tuntuessa tehottomalta, se kannattaa tarkistuttaa. Talvella ilmastointia on käytetty harvoin päällä ja kylmäainetta on saattanut vuotaa järjestelmästä.


Ilmastoinnin täyttöhuolto 69€
Sisältää 100g kylmäainetta, kompressorin öljyn ja vaihtotyön, ylimenevät kylmäaineet 20€/alkava 100g.