Stallen
 
I sommer (2010) kjøpte jeg meg den av en tomannsbolig i Kodal. Jeg tok med meg 3 av de burblokkene mine. Jeg har også fått satt opp en utebod på 4,6 m2 i hovedsak for oppbevaring av for og utstyr. Høy tar sykt mye plass! Men kan hend ejeg får bygd 3 bur inni der elelrnoe for overgang av ungdyr osv. Jeg liker jo å beholde et par til de er noen mnd for å vite hvem jeg vil beholde :)
 
I år (2011) har jeg veldig lyst til å lage nye bur, da alle blokkene mine er ganske slitte nå- Den rød blokka er taket ødelagt på, og kaninene har gnagd seg ned til spikere. De 4'erblokkene er bakveggene litt løse på osv.... Men får se hva jeg har råd. Bildene under er hvertfall sånn som jeg har det nå.
 
 

 Foring:

Jeg har nesten hele tiden foret med pellets fra felleskjøpet. Gjør fortsatt det, men blander inn Oxbowforet for ungkaniner. Det er litt dyrere, men Oxbow skal være veldig bra, dokumentert fra vetrinærer, så skal prøve det en stund nå. Jeg ser hvertfall at bæsjekulene blir mye større og "finere".
 
Høy kjøper jeg av bønder. Jeg leter hele tiden etter dte beste høyet, og pleier å få tak i H1 høy fra førsteslåtten. Jeg er veldig nøye på å få førsteslått, da det er det groveste høyet, som er bra for tenna dems. I vinter prøvde jeg ut høysilasje også, noe som fungerte bra. Men siden det er vått høy så råtner det jo etter en stund fr aman har åpnet opp pakka. Og 30 kg tar dte litt tid å bruke opp, så nå som plussgradere kommer funker ikke det. Uansett er jeg mest glad i det tørre, grove høyet.
 
Jeg er ikke veldig flink til å gi dem annet snacks, men de får gulrøtter, løvetann og noe kvist i ny og ned.