home

Päivänkuva Varkaus

Päivän kuva Iisalmi

  • Opiskelua täysillä

    Lähettänyt 22.8.2011 klo 1.59 Pia Leppänen
Näytetään ilmoitukset 1 - 1/48. Näytä lisää »
  
 

Mietelause

Ihmiset epäonnistuvat usein, ei sentähden, etteivät saa tehdä mitä haluavat, vaan sentähden, etteivät halua tehdä, mitä heidän pitää.

-W.Ralph Ward

 
 
                    
Työelämässä lisääntyy tiimi- ja prosessipohjainen tekemisen tapa, jossa erilaiset osaamiset ohjataan täydentämään toisiaan. Toiminta organisoituu tavallaan juuri päinvastoin kuin perinteisessä koulussa. Luokkamuotoisessa koulussa kaikki oppivat samaa asiaa samaan aikaan samassa tilassa. Työssä oppiminen tapahtuu usein juuri päinvastoin. Kukin tekijä tekee ja oppii erilaista, vaikkakin yhteisen tavoitteen ja suunnitelman mukaan. Yhdessä - ei vain rinnakkain - tekeminen on olennaista eikä se läheskään aina vaadi samassa tilassa ja ajassa olemista.

Tämän kokeilun tavoitteena on oppimisprosessien kehittäminen sosiaalisen median työkaluja hyödyntämällä. Erilaisten opettajien ja opiskelijoiden vahvuudet saadaan hyötykäyttöön. Opiskelija kirjaa oppimisprosessinsa portfolioksi esimerkiksi blogia pitämällä. Tuloksena syntyy oppimisen materiaalia verkkoon opettajien ja opiskelijoiden käyttöön. Opiskelija brändää itsensä työmarkkinoille.


TekijäKuvausAjankohtaTehty
Verso Versolle leiska www-sivustosta   
darja Hankkeen esittely AVV-opiskelijoille Varkaudessa 22. syyskuuta 2010  
Varkauden porukka Itsetuntemus valmiina  1. lokakuuta 2010  
Näytetään 3 kohdetta sivulta Hommat hanskassa?, lajitteluperusteena Ajankohta, Tekijä, Tehty. Näytä lisää »

Comments