Tervetuloa Iin JHL ry:n kotisivuille


Päättäjän kenkiä tarjolla


JHL:ssä jäsenillä on ylin päätösvalta ja sitä käyttää 120-jäseninen edustajisto. Sinä tiedät parhaiten, millaisen liiton sinä haluat. Astu päättäjän kenkiin ja asetu ehdokkaaksi JHL:n edustajistoon!

/files/images/edustajistovaalit_2017/bannerit/edustajistovaalit_banneri2_200x265.jpg : 36Kb

Edustajisto valitsee liiton puheenjohtajan, päättää toiminnan linjauksista, laajakantoisista työmarkkina-asioista, jäsenmaksusta ja taloudesta. Siis ihan kaikkia jäseniä koskettavista asioista. Tutustu ohjelmaesitteeseen, jossa kerrotaan, mitä JHL tekee ja mitä se tavoittelee .

Tarvitsemme paljon hyviä ehdokkaita, jotta edustajistoon saadaan kattavasti kaikkien jäsenryhmien ja alueiden edustajia. Juuri sinä olet erittäin sopiva ehdokkaaksi! Ehdokkaaksi voit asettua, jos olet liittynyt liiton jäseneksi ennen heinäkuun 2016 loppua. Ehdokkaat saavat liitolta tuekseen mm. materiaalia, esitepohjan, vinkkejä kampanjointiin, vaalikoneen ja tarvittavan määrän neuvontaa.

Ehdokkaita voivat asettaa yhdistykset ja vähintään kolmen jäsenen valitsijayhdistykset. Ehdokkaita voi asettaa 31.1.2017 saakka.

Kyllä, haluan päättäjäksi. Ehdokkaan suostumuslomake. (lomakkeen voi täyttää koneella - tulostuksen jälkeen tarvitaan allekirjoitukset)


Vain annettu ääni ratkaisee

Sinä tiedät, mistä kenkä puristaa. Äänestä edustajistovaaleissa ja vaikutat liiton tulevaisuuteen. Vain annettu ääni ratkaisee! Kenen sinä haluat päättävän asioistasi?

Sopivaa ehdokasta voit etsiä lähipiiristäsi tai vaikkapa liiton vaalikoneen kautta. Edustajistovaalien vaalikone avataan helmikuun alussa 2017 ehdokasasettelun päätyttyä.

Varsinainen äänestysaika on 13.3.–29.3.2017. Jokainen jäsen saa lisätietoa ja ohjeet äänestämisestä kotiosoitteeseensa.


 Yhdistyksemme hallitus

arpoo äänestäneiden kesken

kannettavan tietokoneen.


 

  
 

 


 

  
  

    
 
 

 
Tästä linkistä pääset liiton omille sivuille www.jhl.fi


 
Enemmän on enemmän - Järjestäytymisen tehoviikko - JHL