Organització‎ > ‎

AMIPA

https://www.facebook.com/amipa.calvia

Vídeo de Google DocsQue es un APA Cat

Que es un APA Cast

Inscricpció extraescolars

Invitació


 AMiPA IES Calvià

Santa Ponça a 15 de Juny de 2015

 

Estimades famílies:

Ens dirigim a vosaltres per donar-vos una informació de màxima urgència. Les persones que formem part de la Junta Directiva d'aquesta associació, cessem en les nostres funcions el dia 30 d'aquest mes. Això vol dir que si ningú decideix involucrar-se, ens veurem obligats a tancar-la, ja que no pot quedar oberta sense ningú al capdavant. L'etapa d'educació secundària en l'educació dels nostres fills és molt important i és indispensable que el centre en el qual estudien posseeixi una AMIPA forta que pugui involucrar-se en el funcionament de l'institut, formar part del Consell Escolar del centre, òrgan en el qual es proposen, discuteixen i decideixen tots els temes importants que afecten a alumnes i professorat i en el qual hem com a associació d'estar representats (aprofitem per dir-vos que els altres dos pares que ens representen en aquest Consell Escolar també causen baixa,) pel que si ningú fa el pas endavant, no tindrem cap tipus de representació com a pares en el màxim òrgan de decisió del centre. Ens neguem a creure que no hi ha 4 pares d'entre els de 1000 alumnes que no vulguin agafar el relleu, volem pensar que és per falta d'informació o que penseu que no sereu capaços o que us portarà molt de temps. Les persones que avui estem al capdavant us assegurem que no és així, us oferim tota la nostra col·laboració i suport sempre que ho necessiteu, podeu estar segurs. Us demanem per favor que feu l'esforç i us animeu perquè no siguem l'únic centre educatiu de Calvià que no tingui Associació de Pares. Esperem que us adreceu a nosaltres i us explicarem tot el procés. Si us plau, l'Ies Calvià, els seus alumnes i professors mereixen una Amipa forta i present. Comptem amb vosaltres i per això us convoquem a una assemblea el proper dia 23 de Juny a les 18.00h a la Sala d'Actes de l'institut.

 

Gràcies i una salutació

 

La Junta Directiva de l’AMIPA de l’IES CalviàAMiPA IES Calvià

Santa Ponça a 15 de Junio de 2015

 

Estimadas familias:

 

Nos dirigimos a vosotros para transmitiros una información de máxima urgencia. Las personas que formamos parte de la Junta Directiva de esta asociación, cesamos en nuestras funciones el día 30 de este mes. Eso significa que si nadie decide involucrarse y coger las riendas, nos veremos obligados a cerrarla, ya que no puede quedar abierta sin nadie al frente. La etapa de Educación Secundaria en la educación de nuestros hijos es muy importante y es indispensable que el centro en el que estudian posea una Amipa fuerte que pueda involucrarse en el funcionamiento del instituto, formar parte del consejo escolar del centro, órgano en el que se proponen, discuten y deciden todos los temas importantes que atañen a alumnos y profesorado y en el que debemos como asociación estar representados  (aprovechamos para deciros que los otros dos padres que nos representan en este Consejo Escolar también causan baja), por lo que si nadie da el paso adelante, no tendremos ningún tipo de representación como padres en el máximo órgano de decisión del centro. Nos negamos a creer que no va a haber 4 padres de entre los de 1000 alumnos que no quiera coger el relevo, queremos pensar que es falta de información o que pensáis que no seréis capaces o que os llevará mucho tiempo. Las personas que hoy estamos al frente os aseguramos que no es así, os ofrecemos toda nuestra colaboración y apoyo siempre que lo preciséis, podéis estar seguros de ello.

Os pedimos por favor que hagáis el esfuerzo y os animéis para que no seamos el único centro educativo de Calvià que no tiene Asociación de padres. Esperamos que os dirijáis a nosotras y os explicaremos todo el proceso. Por favor, el Ies Calvià, sus alumnos y profesores merecen una Amipa fuerte y presente. Contamos con vosotros y para eso os convocamos a una asamblea el próximo día 23 de Junio a las 18.00h en la Sala de Actos del instituto.

 Gracias y un saludo

La Junta Directiva de l’Amipa de l’IES Calvià.


e-mail: amipaiescalvia@hotmail.com