Ideametsä

Metsä on valojen ja varjojen leikkiä, siellä kasvavat ideat ja oivallukset 

Ideametsä oli jonkin aikaa seuraavaa:

 

Kirjoittelin juttuja verkkoon ja aikakausilehtiin sekä tarinoita käsikirjoituksiksi asti.

 

Konsultointi omalla kohdallani oli lähinnä toiminnan tehokkuuden ja laadun kehittämistä. Ydinosaamistani ovat esimerkiksi sähköiset toimintajärjestelmät ja prosessikehitys. Vierastan kovasti sanaa - konsultti. Olen ollut aina hyvin tarkka siitä, ketä päästän yritykseen "neuvomaan". Konsultoinnin pitääkin olla enemmän kuuntelemista ja sitä, että vastaukset etsitään organisaatiosta itsestään.

 

Kaikkeen mihin ryhdyn, ryhdyn suurella sydämellä, oli se sitten kirjoittamista tai mitä tahansa. Jokainen päivä on mahdollisuus oppia ja elää täyttä elämää. Aikuisenakin on hauskaa aloittaa uusia asioita, vaikkapa sitten kissaharrastus tai zumbaaminen.

 

Ai niin. Miksi juuri Ideametsä? Koska usein kiireen ja stressin keskellä näkökenttä kapenee, eikä esimerkiksi organisaatiossa nähdä metsää puilta. Yksittäisten ongelmien ratkaiseminen ei kuitenkaan auta, vaan on nähtävä kokonaisuus. Näin on niin ihmisen, kuin organisaationkin elämässä. 


Tulevaisuus näyttää, mitä Ideametsä vielä kenties jonain päivänä on. Toistaiseksi elämä jatkuu metalliyrityksen kehitystehtävissä, mutta tarvittaessa myös hetkellisten muiden haasteiden parissa Vaasa - Seinäjoki alueella.