Formació II‎ > ‎

I Simposi CIOIE: El nou model de direcció educativa a Catalunya

28 de set. 2018, 9:07 publicada per ICE URV no universitari
I Simposi CIOIE: El nou model de direcció educativa a Catalunya 

Activitat paral·lela al XV CIOIE. 

Data: Divendres 19 d’octubre 
Horari: 9:15 a 14:00
Lloc: Facultat de Ciències de l'Educació, Universitat de Lleida. Avinguda de l'Estudi General, 4 (Campus de Cappont) Lleida

Activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament amb una certificació de 5 hores 


INSCRIPCIÓ a través de la pàgina de formació del Dep. Ensenyament: (http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-permanent-professorat/cercador-activitats/ ).

Codi de l’activitat 6004040506            
En aquest I Simposi CIOIE ens volem centrar en la direcció dels centres i institucions educatives i en els nous paràmetres definits pel nou model de direcció.

Són molts els interrogants que orienten la reflexió sobre aquest tema: Quines són les competències de la direcció educativa? Quin és el model de formació directiva? Quines sinèrgies s’estableixen entre la formació i la recerca sobre models de direcció? Com s’han de resoldre els processos de selecció i confirmació? Quin és el paper de la direcció en coordinació amb la inspecció educativa? Com s’ha de desenvolupar la gestió del personal a les direccions? Com s’entén la direcció des de l’autonomia educativa i quines són veritablement les seves responsabilitats?.
Comments