Formació‎ > ‎

Segona jornada de treball i reflexió sobre el model Flipped Classroom. To flip or not to flip

26 de març 2015, 4:20 publicada per ICE URV no universitari   [ actualitzat el 26 de març 2015, 4:44 ]
Nova trobada pedagògica i d'intercanvi d'experiències convocada pel grup Active Learning Educations NetworkLa Segona Jornada "To flip or not to flip" es realitza en el marc del projecte "Active Learning Group", finançat per un Ajut Pont del Consell Social de la URV per al curs 2014-2015, i es presenta com a complementària a la realitzada el proppassat 3 de març.

El grup de treball ALEN (Active Learning Educations Network) està format per persones procedents de diversos camps, tots ells relacionats amb l'educació en les diverses etapes que la conformen. El grup es troba immers en l'estudi de l'aplicació a l'aula del mètode Flipped Classroom i el resultat d'aquesta implementació tant en el procés d'ensenyament-aprenentatge com en els resultats educatius dels alumnes.

Fruit d'aquest estudi, unes de les accions que s'ha cregut oportú realitzar és organitzar aquestes jornades d'intercanvi d'experiències i de reflexió sobre el mètode Flipped Classroom, podent així millorar la seva posada en pràctica a l'aula.


Comments