Formació‎ > ‎

Amb la música al cor i al cos (I i II)

14 de set. 2017, 4:17 publicada per Josep Bargalló Valls   [ actualitzat el 23 de maig 2018, 3:23 ]
Cursos d'educació emocional-sistèmica a partir de la música i l'expressió corporal (curs d'iniciació i curs d'aprofundiment)
El curs d'iniciació s'adreça a mestres i professors que vulguin fer un procés de creixement personal, sabedors que sense aquest procés personal no poden fer canvis substancials en la seva manera d'entendre l'educació i de fer les classes.

La música i l'expressió corporal són el camí i l'excusa per treballar les emocions i ser més conscients de la importància que aquestes tenen en l'aprenentatge dels alumnes. El sistema educatiu actual està obrint-se poc a poc al treball de les competències, tenint present les diverses intel·ligències. Però malauradament, la base racional és encara tan forta que el cos i les emocions no tenen cabuda a les aules.

En el curs d'aprofundiment es continuaran treballant els continguts que ja es van tractar al curs d'iniciació, per poder-los experimentar més profundament i poder-los aplicar a l'aula. Així doncs, aquesta aplicació a l'aula hi tindrà un protagonisme més gran.

Comments