Home‎ > ‎

Distributerstvo

I - Metalinspekt d.o.o. je od februara 2010. godine distributer za opremu (za IBR) firme ATG iz Češke (u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hrvatskoj). 

Firma je specijalizovana za industrijske linije u avio, auto industriji i dr. industrijama za prouzvodnju proizvoda od metala. Ove linije sadrže kombinovanu opremu za UT, PT, MT & EC. 

Firma ATG takođe proizvodi mnoge sitnije dodatke, alate, merače, indikatore i sl. za kompletno sve metode IBR-a.

U sklopu njihove ponude nalaze se i proizvodi sledećih firmi: 

-Colenta, 
-Kodak, 
-Sonatest, 
-Balteau i dr. 

Moguća je i nabavka polovne/reparirane opreme za RT i sl. II -  Metalinspekt d.o.o. je od februara 2010. godine zastupnik za industrijske filmove i hemikalije firme FOMA iz Češke (u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni, Hrvatskoj, Albaniji i Grčkoj).

Firma je specijalizovana za proizvodnju filmova i hemikalija za medicinu i industriju.

U ponudi je širok spektar filmova klase D7 do D2, kao  i svih pratećih hemikalija od razvijača do pojedinih specijalne namene.III - Mi smo od 12. marta 2010. godine distributer PFINDER
kompanije iz Nemačke
 
(u Srbiji, Crnoj gori, Makedoniji, Bosni, Albaniji i Hrvatskoj). 

U ponudi je prodaja aerosola i/ili industrijskoh pakovanja odgovarajućih hemikalija za ispitivanje magnetnim česticama i penetrantima (MT/PT). 


IV - Mi smo od zvanično od 21. novembra 2010. godine distributer Balteau kompanije iz Belgije (u Srbiji, Albaniji, Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori). 
U ponudi su rendgen aparati za industrijsku upotrebu (od portablinih do velikih stacionarnih) kao i prateća oprema koja ide uz njih. 


V - 
Mi smo od zvanično od 23. novembra 2010. godine distributer Oserix kompanije iz J.Afrike/Belgije (u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Albaniji i Grčkoj).
U ponudi je kompletna oprema za radiografska ispitivanja sa Se/Ir/Co izvorima plus sami izvori koje takođe imaju u asortimanu plus zaštita prilikom snimanja plus kontejneri za transport i dr. 

VI - OD decembra 2014. zastupamo i Starmans za Balkan razne opreme za ultrazvučna ispitivanja počev od D-metra, preko klasične UT opreme zaključno sa specijalnom opremom zaželeznice i sl. (www.starmans.cz).  

Za sve potrebne informacije pogledajte naše linkove... i ukoliko Vas nešto od opreme zanima javite nam se, na usluzi smo Vam.
Comments