La nostra empresa està formada per un grup de sis informàtics amics curtits en mil batalles informàtiques. Som una empresa catalana amb molta projecció internacional. Estem motivats i il·lusionats per impulsar el nostre projecte i per això estem participant en un concurs nacional per a programadors amateurs.La nostra primera aplicació és MeeTalk. Consisteix en conectar  persones a través de trucades telefòniques. Es suggereixen als usuaris números de telèfon de persones amb interessos similars. És una bona manera de interectuar amb altres persones, compartir idees i fins i tot practicar idiomes.


1.       Socis principals: Qui són els vostres principals socis/col·laboradors? Qui pot ajudar al vostre equip a obtenir el que necessiteu? El vostre equip pot oferir alguna cosa a canvi?

Nosaltres som un equip de informàtics, programadors i agents de màrqueting on entre tots podem fer tot el que és necessari per a l’empresa. La nostre professora d’informàtica, ens ajuda, i ens pot ajudar a obtenir el que necessitem.

2.       Activitats primordials: Aquest bloc fa referència a les activitats més importants que ha de fer el vostre equip per crear i mantenir la vostra app.

Per crear la nostra app hem hagut de fer una base de dades i treballar amb l’app inventor. Per mantenir-la no hem de fer res en especial ja que l’app funciona a base de les trucades del telèfon on està instal·lada i, per tant, només s’haurà d’actualitzar en cas de que hi hagin problemes tècnics.  

3.       Propostes de valor: En aquest bloc es defineix el valor diferencial, és a dir, allò que dóna valor a la vostra app i que la diferencia de la resta d’apps del mercat

La nostra app és diferent a les altres perquè et permet posar-te en contacte amb gent de tot el món que té gustos similars als teus per gaudir parlant amb ells i intercanviant experiències vitals.

4.       Segments de clients: Per construir un model de negoci eficaç, una empresa ha d'identificar a quins clients vol donar servei. En aquest bloc es tracta de definir els clients del vostre producte.

El nostre sector de clients són tot aquelles persones curioses amb ganes de conèixer a altres persones i que volguin compartir les seves experiències. Les dues condicions són: ·Tenir més de 12 anys.

·Tenir un smartphone on poder instal·lar la app.

5.       Recursos primordials: Quins són els principals recursos que necessita el vostre equip? Programadors? Una gran marca? Servidors? Alguna habilitat especial d’un dels membres de l’equip?

Els únics recursos que hem necessitat han sigut varis ordinadors i connexió a internet. Per fer la app també hem necessitat un servidor i diferents programadors que saben treballar amb bases de dades i appinnventor. 

6.       Canals: Com arribarà la vostra app als vostres clients? Ja saps que un canal molt usat són les “appstores”, però no són l’únic mitjà. Poden fer-se servir altres tipus de canals que siguin més adients per a vosaltres o que provoquin un efecte més focalitzat, com per exemple els codir QR. En aquest bloc heu d’indicar quins seran els canals de distribució de la vostra app.

Els clients interessats en la nostra app es poden descarregar la app pels dos canals de distribució de la nostra app que són el Google Play Store i la nostra web.

7.       Estructura de costos: Quines són les despeses associades a la comercialització de la vostra app?

El cost per fer la nostra aplicació ha estat el cost de penjar la app al Google Play Store i ha estat assumit per l’institut.

8.       Fonts d’ingressos: Si el vostre equip té com a objectiu obtenir ingressos amb la vostra app, heu d’indicar quines seran les fonts d’ingressos. Ingressos per publicitat? Ingressos per descàrrega?

Els ingressos que generarà la nostre app són a partir de la publicitat que afegirem a la app en una futura actualització. A més també acceptem donacions de particulars per tal de millorar la app.

Licencia de Creative Commons
Meetalk
by Óscar, Neil, Joel, Gerard, Pol, Pol is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional License.
Creado a partir de la obra en https://sites.google.com/site/iaiosdelapradera/.
Puede hallar permisos más allá de los concedidos con esta licencia en https://sites.google.com/site/iaiosdelapradera/