Ajankohtaista

Vuonna 2020 Hynösten sukuseura täyttää 50 vuotta.

Tulevista tapahtumista kerrotaan sukuseuran Facebook-sivustolla sekä näillä verkkosivuilla.

Sivut päivitetty 28.1.2020
      Tervehdys Hynöset

Kuluva vuosi 2020 on ollut tähän mennessä hyvin uutisoitu maailman laajuisesti. Aiheena on ylähengitysteihin hyvin tarttuva virus, korona. Kiinasta lähtöisin, laporanttisissa tutkimuksissa todettiin koronaksi.
 Jokainen meistä on seurannut uutisointia, ollaan tietoisia mistä on kyse.
Valtiovalta on antanut ohjeistuksia, miten toimia ehkäisevällä tavalla taudin leviämisen suhteen. Liikkumisia rajoitetaan. Kokoontumisia alle 10 henkilöön. Ikääntyvä väestö yli 70-vuotiaat välttävät ihmispaljoutta, heidän luonaan vierailut ei toivottuja nuoremmalta väestöltä. Yhteydenpito puhelimitse, sähköpostilla, ym suositeltavaa.
Toisaalta mikään ei ole vielä pakollista mutta suositeltavaa toimintaa kansalaisilla. Huippua koronan suhteen ennustetaan touko-kesäkuulle. Jää nähtäväksi miten menee.
 Nyt on hyvä keskittyä olennaiseen, peruselämiseen huomioiden valtiovallan ohjeet ym.
 
Hynösten sukuseuran 50 vuotta juhlakokous siirtyy vuodella 1.8.2021 saakka. Toivotaan parempia aikoja vuodelle 2021. Pidetään sitten hyvä kokous, jälleen näkemisen riemussa.
Sukuseuran neuvosto on myös siirtänyt kokouksen tältä vuodelta parempaan ajankohtaan, ehkä peräti 2021 alkuvuoteen. Puhelimen välityksellä on asiaa puitu ja ratkaisut oikeita huomioiden tilanne yhteiskunnassa, koronan suhteen.

Kevättä kohti jo mennään ajallisesti. Päivä on pidempi yötä. Valoa riittää kivasti olla ja puuhastella.
 Toivon kaikille vireyttä ja voimia, ennen kaikkea terveyttä.

22.3.2020  Jukka Hynönen sukuseuran puh.joh