Ajankohtaista

Vuoden 2017 sukukokouksesta lisää tietoja vasemmalla, kohdassa Sukukokous 2017.

Sivut päivitetty 24.3.2018
Tervehdys!

Arvoisat sukuseuran jäsenet ja Hynöset kaikkinensa.
Vuosi 2018 on kulunut vauhdilla. Lumisen, rapsakan talven jälkeen saapui kevät, lumet sulivat vauhdilla ravakoitten sateiden saattelemina. Toukokuu muuttui vallan kesäiseksi hellerajat paukkuen, lämmintä oli jokaiselle ja uusi kukoistus ympäristöön luonnon heräämiseen oli sangen runsasta.
 Sukuseuran toiminta on edennyt vanhalla rutiinilla, kesätapahtumineen, ym. Nyt on menossa hiljaisempi vaihe koska 2020 sukuseura täyttää 50 vuotta jolloin isompi juhla/kokous tiedossa asiaan kuuluvalla hartaudella. Olisi hyvää aikaa kerätä aineistoa vuosikymmenten varrelta sukuseuran toiminnasta kellä sitä on ja toimittaa Kari Hynöselle. Toki jokainen haluava voi itsekkin esiintyä sujuvasti itse päätapahtumassa.
 Naamakirjaan eli facebook on avattu ryhmä: Hynöset. Sinne on tervetulleita Hynöset ja Hynösistä polveutuvat. Itsekkään en tiedä missä sukua on ja oleilee kuin vaan lähimmät. Aika näyttää onko kiinnostusta mielestäni vallan hyvään mahdollisuuteen laittaa kuvia ja otteita olevasta elämästä. Toivoisin myös nuorison innostuvan asiasta joten kertokaahan eteenpäin jotka tämän luette.
 Minulta on mahdollisuus saada Hannes Hynösestä kertovaa kirjaa 3kpl: Aika velikulta.  maksu menee sukuseuran tilille.
 Lopuksi haluan toivottaa kaikille hyvää kuluvaa kesää 2018.
T Sukuseuran/hallinnon puh,joh Jukka K Hynönen