HyMAS ry‎ > ‎

Radat ja säännöt

ULKORATA

Seuran käytössä on ympärivuotisesti ulkoampumarata.

Ulkorata sijaisee Hausjärven kunnan alueella noin kuuden kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Ulkoradalla on runsaasti ampumapaikkoja etenkin pienoiskivääri- ja pistooli-ampujille. 

Hyvinkään ampumarata

View Hyvinkään Ampumarata in a larger mapSISÄRATA

Seuran sisärata on teollisuushallissa Sahanmäessä. Osoite on Niinistönkatu 14 (linkki karttapaikassa). Tässä tarkempi opastus sisäänkäynnistä.


OHJE RATOJEN KÄYTTÄJILLE

Ampumaradoilla liikuttaessa ja toimittaessa tulee EHDOTTOMASTI noudattaa oheisia ampuradan sääntöjä. Säännöillä vastataan luvanantajien vaatimuksiin ja pyritään turvaamaan lajin harrastus erinomaisilla radoillamme. Kaikkien tulee tutustua huolellisesti sääntöihin. 

SÄÄNNÖT (pdf)

12.6.2012 LISÄYS SÄÄNTÖIHIN:

Pienoispistooliradan (PP) viimeiset paikat 56-60 on nyt varustettu vahvistetulla luotiloukulla. näillä paikoilla saa nyt harjoitella max 9 mm pistoolilla tarkkuusammuntaa koulu- tai kuviotauluun.

WC-luotien käyttö on kielletty. Kilpailutapahtumissa myös muut kaliiperit voidaan sallia. SUURItehoisia mag 357 tai isompia aseita/patruunoita luotiloukun kestävyyden vuoksi ei saa käyttää missään olosuhteissa.

Pienoispistooliradan paikoilla korkeapaineaseella ampuvalla tulee olla aikaisempaa kokemusta korkeapaineisella pistoolilla ampumisesta. Korkeapaineisella pistoolilla ampumisen alkeet pitää opetella P1-P2-radoilla.