Startside

                                                                                                                                             

Det er med stor glæde at vi endnu engang kan byde forældre, medlemmer og venner af HVB velkommen på RF 2015.

Hvis du kan lide at snitte tomater eller agurker i 32 timer så skal du ikke melde dig på hos os.

Hvis du derimod kan lide at have være tæt på festivals gæsterne og møde masser af sjove og glade unge mennesker, så er du meget velkommen sammen med Himmelev Veddelev BK.  

Vores funktion vil igen i år være som adgangskontrol i port 5, 6 og 7. ( portene ved scenen "Arena" )

Vi kan tilbyde dig et festivals armbånd, fuld forplejning under dine vagter, adgang til lukket område samt en masse hygge, sjov og socialt samvær sammen med forældre, medlemmer og venner af HVB.  

For at du kan deltage som adgangskontrol for HVB skal du være fyldt 18 år og kunne deltage aktivt på dine vagter. Du skal kunne arbejde 24 timer i perioden fra onsdag kl. 15.00 til søndag morgen kl. 9.00, hvor vi i det tidsrum vil bestræbe os på at planlægge de 3 gange 8 timers vagter. Vagterne vil primært ligge i aftentimerne, men selvfølgelig med en friaften torsdag, fredag, lørdag eller søndag.

Hvis du har lyst til at deltage (igen) i år bedes gå ind i menuen “Tilmelding 2014” og vælge undersiden "Medarbejdere TILMELDING". Du vil efterfølgende blive vidersendt til "Nem-Vagt" hvor du skal registrere dig. Tryk på "Opret ny bruger" og afslut med samme når du har indtastet data. 

På denne hjemmeside og på vores Facebook site https://www.facebook.com/hvb.roskildefestival vil vi løbende holde dig informeret med nyheder fra Roskilde Festival 2015 samt vores egne aktiviteter i forbindelse med Festivalen.


MVH
Claus Bundgaard