Wat je zelf doet kost je geen geld

Huizencoach-Drenthe is een goede en goedkope huis-makelaardij. Onze prijs ligt ver onder het gemiddelde van aankoopmakelaars. Wij bemiddelen bij de aankoop van een koopwoning. We helpen zoeken naar geschikte koophuizen, geven een reële schatting van de waarde, laten desgewenst een technische keuring uitvoeren en onderhandelen met de verkopende partij.

Jouw huizen-makelaar Huizencoach-Drenthe biedt hulp vanaf het begin van je nieuwe koopwoning. Samen zetten we eerst op een rij welke hulp je nodig hebt. Moeten we helpen om de wensen/eisen voor een nieuw huis op een rij te zetten? Meehelpen met zoeken? We gaan zeker mee bij een rondleiding, we helpen met de waardebepaling en het aanvragen van een bouwtechnische keuring. En we staan natuurlijk klaar bij de onderhandelingen. Wat we weten te besparen kun je besteden aan je nieuwe huis of de tuin. Of nog beter: aan een lagere hypotheek. We doen het graag want we hebben plezier in ons werk. Ook 's avonds en in het weekend!

De Huizencoach helpt alleen bij de aankoop van een woning. Wij verkopen geen huizen. Dat maakt ons uniek en daardoor kunnen we goedkoper zijn, want onze bedrijfskosten zijn veel lager. De meeste makelaars verkopen woningen en doen de 'aankoop' er bij.

De goedkope aankoopmakelaar

Je betaalt voor advies en hulp bij het zoeken. Verder gaan we mee bij serieuze bezichtigingen (we zijn bijna net zo benieuwd als jij, maar kijken onafhankelijker), doen een reële waardebepaling en onderhandelen met de verkopers. Als laatste letten we er op dat de 'puntjes op de i' in het koopcontract voor jou niet verkeerd staan. Dit samen kost 450 euro en dat is inclusief BTW. Dat is nog niet de helft van wat je gemiddeld aan een makelaar moet betalen.

Op verzoek regelen we ook een bouwtechnische keuring. Daar zijn we erg voor, want als je echt serieus wilt gaan voor een huis dan weet je na een waardebepaling en een keuring wat het echt waard is en wat er eventueel aan mankeert. Dat geeft je een voorsprong bij het onderhandelen. De technische keuring kost je 350 euro (inclusief BTW) en wordt door een gecertificeerde derde uitgevoerd.

Een bouwtechnische keuring kan hoge toekomstige onderhoudskosten voorkomen. Daarbij heb je als koper wettelijk een onderzoeksplicht. Als in de toekomst een gebrek in de woning aan het licht komt, heb je met een bouwtechnische keuring aan die onderzoeksplicht voldaan en kun je eventueel de verkoper aanspreken voor de schade.

Over Huizencoach-Drenthe

Wij zijn makelaars nieuwe stijl. Wat je zelf kunt, kost je geen geld! En een huis kopen kun je zelf, met wat hulp. Wij weten dat een huis veel meer is dan een stapel stenen of een beleggingsobject. Wij wijzen je de weg, coachen en zijn pas tevreden als jij er met plezier gaat wonen!

Huizencoach-Drenthe verzamelt op geen enkele manier persoonlijke gegevens via deze site. Cookies die u tegenkomt zijn van derden, zoals Google.

Mail: info@huizencoach-drenthe.nl

Whats App: 06 40 20 93 98

Twitter: @HuizencoachHgv

Facebook: Huizencoach-Drenthe

KvK-nummer: 66321085


...