HOME

 VAKANTIEHUIS - NATURISME

bungalow en studio op Euronat te huur

Für deutsche Sprache  HIER  anklicken

 

Adres:

14 Av. du Brésil en 9 Av. de Sibérie N

Centre Naturiste Euronat 

33590 Grayan et l’Hôpital  Frankrijk
                    
Euronat is een naturistenterrein en wij willen graag dat dat zo blijft.

Van onze gasten verwachten wij dat ze een bewuste keuze maken voor een naturistische vakantie.

 

.

 

  

https://sites.google.com/site/huiseuronat2/home/IMG_0788%20Eekhoorn.JPG

 

https://sites.google.com/site/huiseuronat2/home/IMG_0310.JPG
 


 

 
https://sites.google.com/site/huiseuronat2/home/18.%20Port%20St%20Vivien%203.JPG
 

 


 

 

  

 

 

 

Te huur:

Aan de Atlantische kust in Frankrijk, een bungalow en een studio op het naturistisch vakantieterrein Euronat, 400 meter van het strand, tussen    Soulac en Montalivet.

  

Ligging: In de Médoc, aan de Atlantische kust, ca 90 km ten noordwesten van Bordeaux.

 

EURONAT....335 ha dennenbos, het mooiste fijne zandstrand van Europa, zuivere lucht,een prachtig klimaat en een gemoedelijke sfeer. Dat alles, en nog veel meer, heeft dit grote naturistenterrein u te bieden. Gelegen in de beroemde wijnstreek Médoc zijn er verschillende bezienswaardigheden, zoals de talloze wijnkastelen, de Phare de Cordouan, de Pointe de Grave, de badplaats Soulac met zijn bijzondere architectuur, de pittoreske vissershaventjes langs de Gironde, het bassin d'Arcachon met zijn oesterteelt, de wijdse dennenbossen en natuurlijk de stad Bordeaux. De Médoc kent een groot aantal mooie en vlakke fietsroutes op een uitgebreid net van goed aanlegde fietspaden. Op het terrein zelf is een groot centrum met supermarkten , winkels, bars en restaurants, terwijl er in het hoogseizoen verschillende vormen van animatie voor jong en oud worden aangeboden. Verder beschikt Euronat, naast het eigen 1 ½ km lange naaktstrand, over een groot overdekt en verwarmd zwembad.

Onze vakantiehuizen

Vlak achter de duinen op Euronat liggen onze vrijstaande bungalow en onze gezellig ingerichte studio. Beide accommodaties zijn erg mooi in het dennenbos gelegen. Aan de inrichting en de omringende grondstukken is veel aandacht besteed.

 Kik op de foto's voor een vergroting

De bungalow bestaat uit een comfortabel ingerichte woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Vanuit de woonkamer en keuken komt u op een groot op het zuiden gelegen, gedeeltelijk overdekt en beschut terras. Aan de zijkant vindt u nog een tweede terras op het westen. Rondom een groot stuk bos waarin deze bungalow zeer vrij is gelegen. De bungalow biedt plaats aan maximaal vier personen.

De afstand tot het strand bedraagt ca. 400 meter.

De bungalow is te huur van eind juni tot begin september. Meer bijzonderheden en foto's vindt u hier


De Studio maakt deel uit van een blok van vier accommodaties, maar biedt door de opzet en bouw veel privacy. Voor de studio is een ruim overdekt terras op het noorden en aan de zijkant bevindt zich een tweede, zeer zonnig terras op het westen.

Deze accommodatie is zeer geschikt voor 2 personen, maar biedt desgewenst plaats aan maximaal vier personen. De afstand tot het strand bedraagt ca 1200 meter. De studio is te huur van maart t/m november.

Voor meer bijzonderheden en foto's klikt u hier


Verhuur van onze huizen vindt plaats via de organisatie Maisons et Séjours. Daardoor beschikt u tijdens uw verblijf over een aanspreekpunt en ondersteuning indien dat nodig zou zijn. Voor meer informatie klikt u hier