Cursuri de Perfectionare

Formare Profesionala

  Un principiu de baza in domeniul managementului este grija fata de cea mai importanta resursa a unei organizatii – RESURSA UMANA. Investirea in pregatirea si perfectionarea personalului reprezinta o crestere a eficientei si calitatii organizatiei. Dar foarte importanta este investitia in propria persoana, avand ca beneficiu cresterea valorii proprii pe piata muncii .

In intampinarea acestei cerinte societatea noastra va ofera programe de pregatire autorizate, avand lectori si coordonatori cu pregatire si experinta deosebita.  HSEQ Consulting este autorizata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului prin  Comisia Judeteana de Formare Profesionala a Adultilor pentru organizarea cursurilor de initiere/prefectionare/specializare pentru urmatoarele ocupatii/competente comune:


HSEQCons.ro

Cuprins


CONTABIL

Obiective : pregatirea si perfectionarea persoanelor cu studii medii care isi desfasoara activitatea in cadrul compartimentului financiar - contabil al oricarei unitati publice sau private si acopera partial sau in totalitate activitatile acestuia.
Cursul formeaza/pefectioneaza unitatile de competenta ale contabilului care nu este autorizat sau expert contabil conform legii dar care, in cazul organizatiilor cu cifra de afaceri sub plafonul stabilit prin lege, poate sa desfasoare toate activitatile financiar-contabile, fara asumarea raspunderii, aceasta revenindu-i administratorului.
Tematica : gestionarea si arhivarea documentelor ; intocmirea/completarea documentelor primare ; contarea operatiunilor patrimoniale ; efectuarea de calcule specifice ; completarea registrelor contabile; intocmirea balantei de verificare; evaluarea patrimoniala; intocmirea bilantului contabil; transmiterea documentelor specifice.
Durata : cursul are o durata de 40 ore.
Lectori : ec. Dumineca Puiu
Pret: 800.00 RON


CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL PREVENIRII SI STINGERII INCENDIILOR - INITIERE SI PERFECTIONARE

Obiective: pregatirea si perfectionarea cadrului tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, in conformitate cu Legea 307/2006.
Pentru initiere, cursul are o durata de 85 ore cuprinzand pregatire teoretica, pregatire practica si pregatirea unei teme de casa , in conformitate cu programa avizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.
Modalitate de desfasurare : cursuri de zi, cursuri serale sau cursuri de sambata si duminica.
Pentru perfectionare, cursul are o durata de 40 ore cuprinzand pregatire teoretica, pregatire practica si pregatirea unei teme de casa , in conformitate cu programa avizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.
Modalitate de desfasurare : cursuri de zi, cursuri serale sau cursuri de sambata si duminica
Pret: 700.00 RON


EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Expertul accesare fonduri structurale si de coeziune europene este specialistul care identifica incadrarea unui proiect intr-unul din programele europene dezvoltate de tara noastra, poate realiza un management de proiect.

Conditii de inscriere:
Absolvent studii superioare.

Programa:
1. Istoricul Uniunii Europene.
2. Institutiile Uniunii Europene.
3. Documentele cadru .
4. Cunoasterea obiectivelor programelor europene, tipurilor de programe si cerintelor specifice de abordare a fiecarui tip de program, functie de caracteristicile lor specifice
5. Notiunii de management de proiect, a impartirii proiectului in faze si etape cat si proiectarea proiectelor bazata pe matricea logica
6. Cunoasterea metodelor de analiza a unui proiect.
7. Modalitatii de proiectare a activitatilor si resurselor unui proiect european
8. Cunoasterea procedurilor si criteriilor de evaluare a unei propuneri de proiect comunitar

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000307/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONCURSURI DE PERFECTIONARE IN VEDEREA OBTINERII BREVETULUI DE TURISM

Manager in activitatea de turism ;Director de hotel / motel / hotel pentru tineret / hostel / camping / sat de vacanta / popas turistic ;Director restaurant / rotiserie / crama / braserie / berarie / gradina de vara / bar de noapte / bar de zi / cafe bar; cafenea / disco-bar (discoteca; videoteca) / bufet bar / unitati tip fast-food / cofetarie / patiserie ;Director de agentie de turism, touroperatoare, detailista / filiala / sucursala ;Ghid national
Pret: 400.00 EURINSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

- Nivel 1 - 40 ore
Obiective: pregatirea si perfectionarea persoanelor persoanele cu studii medii pregatire teoretica filiera reala sau invatatmant liceal tehnic care pot fi reprezentanti salariatilor in Comitetul de Securitate si Sanatate in munca din cadrul organizatiei, sau administratorilor societatilor cu pana in 9 angajati si care nu se incadreaza in domenii de activitate cu risc deosebit in conformitate cu cerintele Legii 319/2006 si HG 1425/2006.
Pentru organizatie, pregatirea corespunzatoare pentru o astfel de functie reprezinta realizarea unei bune comunicari intre salariati si management, bazata pe o intelegere si transpunere corecta a cerintelor legislative.
Tematica: in conformitate cu specificatiile din Legea 319/2006, Anexa 6
Durata: cursul are durata de 120 ore
Lectorii: specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca .

- Nivel 2 - 80 ore
Obiective : pregatirea si perfectionarea persoanelor cu studii postliceale tehnice care pot indeplinii functia de lucrator desemnat in conformitate cu Legea 319/2006.
Tematica: in conformitate cu specificatiile din Legea 319/2006, Anexa 6
Durata: cursul are durata de 120 ore
Lectorii: specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca .
Pret: 400/600 RONCOORDONATOR IN MATERIE DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA PENTRU SANTIERE TEMPORARE SI MOBILE - NIVEL BAZA - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Curs 60 ore (nivel baza)

Adresabilitate:
Coordonatorul in materie de securitate si sanatate in munca este persoana fizica sau juridica cu competente certificate desemnata de beneficiarul lucrarii si /sau managerului de proiect pe durata realizarii lucrarii, in conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern 300/2006.

Conditii de inscriere:
Absolventi scoala postliceala tehnica in urmatoarele domenii:
- constructii civile, industriale, agricole si inginerie civila
- constructii cai ferate, drumuri si poduri
- instalatii pentru constructii
- constructii hidrotehnice
- utilaje pentru constructii
- geodezie
- utilaj tehnlogic pentru constructii
- ingineria si managementul resurselor tehnologice pentru constructii
- inginerie miniera pentru lucrari subterane pe santierele de hidroconstructii si constructii tunele
- arhitecti si conductori arhitecti
Curs de perfectionare in domeniul securitatii si sanatatii in munca de minim 80 ore.

Programa:

1. Legislatia nationala si europeana aplicabile
2. Rolul pe care il au in constructii, din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca, formarea, regulamentele interne, instructiunile proprii, activitatile si responsabilitatile persoanelor participante.
3. Principiile generale de prevenire a riscurilor pentru lucratori in exercitarea muncii lor pe santier.
4. Coordonatorul de securitate si sanatate in munca, drepturi si responsabilitati.
5. Atributiile coordonatorilor in materie de securitate si sanatate in munca.
6. Relatia dintre coordonator si beneficiar.
7. Cooperarea dintre lucratorii desemnati si/sau serviciile de prevenire si coordonator.
8. Elaborarea capitolului referitor la securitate si sanatate in munca in cadrul proiectului de executie.
9. Masuri de prevenire in faza de proiectare, de organizare de santier si in faza de executie.
10. Procedurile care se deruleaza si obligatiile diferitilor actori in cazul producerii accidentelor de munca.
11. Prezentarea principalelor riscuri specifice sectorului de constructii, referitoare la riscuri ergonomice, la manipularea manuala a maselor, riscuri specifice lucrarilor de zidarie, turnare structuri, plansee si grinzi, riscurile aferente folosirii schelelor si montarii elementelor prefabricate, riscurile specifice activitatilor de transport de materiale sau de persoane, riscurile specifice lucrarilor de intretinere si constructii de drumuri si riscurile specifice constructiilor edilitare.
12. riscuri si prevederi specifice lucrarilor de demolare si de îndepartare a deseurilor, daramaturilor.
13. Simularea preevaularii unei tehnologii specifice privind riscurile de accidentare si elaborarea masurilor de prevenire, a procedurilor ulterioare.
14. Principii generale de organizare a activitatii de transport in zona adiacenta santierului si in anteriorul acestuia.
15. Instrumentele coordonarii: planul de securitate si sanatate în munca, dosarul de interventii ulterioare, modul de tinere a unui registru de coordonare, structura coordonarii.
16. Studii de caz.
17. Ghidul european de bune practici.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000197 /2007 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 900 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 8 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 4 module odata, valoarea este 360 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 8 module, valoarea este 680 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp în scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 400 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret:900.00 RONCOORDONATOR IN MATERIE DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA PENTRU SANTIERE TEMPORARE SI MOBILE - NIVEL SUPERIOR - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Curs 90 ore(nivel superior)

Adresabilitate:
Coordonatorul in materie de securitate si sanatate in munca este persoana fizica sau juridica cu competente certificate desemnata de beneficiarul lucrarii si /sau managerului de proiect pe durata proiectarii si/sau realizarii lucrarii, in conformitate cu prevederile Hotararii de Guvern 300/2006.
Conditii de inscriere:
Absolventi studii superioare tehnice in urmatoarele domenii:
- constructii civile, industriale, agricole si inginerie civila
- constructii cai ferate, drumuri si poduri
- instalatii pentru constructii
- constructii hidrotehnice
- utilaje pentru constructii
- geodezie
- utilaj tehnlogic pentru constructii
- ingineria si managementul resurselor tehnologice pentru constructii
- inginerie miniera pentru lucrari subterane pe santierele de hidroconstructii si constructii tunele
- arhitecti si conductori arhitecti
Curs de perfectionare in domeniul securitatii si sanatatii in munca de minim 80 ore.
Curs postuniversitar de Evaluator de risc în domeniul securitatii si sanatatii în munca.

1. Programa:
1. Legislatia nationala si europeana aplicabile
2. Rolul pe care il au în constructii, din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca, formarea, regulamentele interne, instructiunile proprii, activitatile si responsabilitatile persoanelor participante.
3. Principiile generale de prevenire a riscurilor pentru lucratori in exercitarea muncii lor pe santier.
4. Coordonatorul de securitate si sanatate in munca, drepturi si responsabilitati.
5. Atributiile coordonatorilor in materie de securitate si sanatate in munca.
6. Relatia dintre coordonator si beneficiar.
7. Cooperarea dintre lucratorii desemnati si/sau serviciile de prevenire si coordonator.
8. Elaborarea capitolului referitor la securitate si sanatate in munca in cadrul proiectului de executie.
9. Masuri de prevenire in faza de proiectare, de organizar de santier si in faza de executie.
10. Procedurile care se deruleaza si obligatiile diferitilor actori in cazul producerii accidentelor de munca.
11. Prezentarea principalelor riscuri specifice sectorului de constructii, referitoare la riscuri ergonomice, la manipularea manuala a maselor, riscuri specifice lucrarilor de zidarie, turnare structuri, plansee si grinzi, riscurile aferente folosirii schelelor si montarii elementelor prefabricate, riscurile specifice activitatilor de transport de materiale sau de persoane, riscurile specifice lucrarilor de intretinere si constructii de drumuri si riscurile specifice constructiilor edilitare.
12. riscuri si prevederi specifice lucrarilor de demolare si de indepartare a deseurilor, daramaturilor.
13. Simularea preevaularii unei tehnologii specifice privind riscurile de accidentare si elaborarea masurilor de prevenire, a procedurilor ulterioare.
14. Principii generale de organizare a activitatii de transport in zona adiacenta santierului si in onteriorul acestuia.
15. Instrumentele coordonarii: planul de securitate si sanatate in munca, dosarul de interventii ulterioare, modul de tinere a unui registru de coordonare, structura coordonarii.
16. Studii de caz.
17. Ghidul european de bune practici.
18. Notiuni de drept al constructiilor; piata muncii si serviciilor; actori si tipurile existente pe contracte.
19. Organizarea securitatii si sanatatii in munca la nivel national si la nivelul angajatorilor.
20. Atributiile coordonatorilor in materie de securitate si sanatate in munca pe durata elaborarii proiectului lucrarii.
21. Relatia dintre coordonatorul in materie de securitate si sanatate in munca pe durata elaborarii proiectului lucrarii.
22. Relatia dintre coordonatorul in materie de securitate si sanatate in munca pe durata elaborarii proiectului si managerul de proiect.
23. Factorii de risc de accidentare si imbolnavire profesionala.
24. Riscuri de accidentare specifice, in functie de tipul santierului.
25. Plan de urgenta si plan de evacuare.
26. Ergonomie: mediu, sarcina fizica si psihica, aspectele psihosociale; integrarea ergonomiei in munca de conceptie.
27. Protectia mediului in proiecte si pe santiere.
28. Riscul de surpare.
29. Riscurile specifice pentru: lucrul in tunele, lucrul în spatii inchise, lucrul cu aer comprimat si in mediu hiperbaric, lucrari geotehnice, lucrari pe malul apei, lucrari sub apa, lucrari in vecinatatea canalelor, lucrari cu explozivi.
30. Prevenirea incendiilor pe durata elaborarii proiectului.
31. Interventia coordonatorului in planificare.
32. Conceptia arhitecturala si modalitatile de aplicare a principiilor de prevenire.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000240/2007 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 1200 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 10 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 5 module odata, valoarea este 450 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 10 module, valoarea este 850 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 400 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 1200.00 RONSPECIALIST IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Obiective: pregatirea si perfectionarea persoanelor cu studii superioare tehnice in vederea ocuparii functiilor de lucrator desemnat, a membrilor din cadrul departamentului de securitate si sanatate in munca, a sefilor compartimentului privind organizarea activitatii de securitate si sanatate in munca din cadrul organizatiei, in conformitate cu cerintele Legii 319/2006.
Tematica: in conformitate cu specificatiile din Legea 319/2006, Anexa 6
Durata: cursul are durata de 120 ore
Conditii de inscriere: persoane cu studii superioare tehnice
Lectorii: specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca.
Pret: 650.00 RONINSPECTOR DE SPECIALITATE IN PROTECTIA MUNCII - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

- Nivel 1 - 40 ore
Obiective: pregatirea si perfectionarea persoanelor persoanelor cu studii superioare netehnice care fac parte din C.S.S.M...
Tematica: in conformitate cu specificatiile din Legea 319/2006, Anexa 6
Durata: cursul are durata de 120 ore
Lectorii: specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca .

- Nivel 2 - 80 ore
Obiective : pregatirea si perfectionarea persoanelor persoanelor cu studii superioare netehnice care doresc sa lucreze in cadrul serviciului intern sau serviciului extern..
Tematica: in conformitate cu specificatiile din Legea 319/2006, Anexa 6
Durata: cursul are durata de 120 ore
Lectorii: specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca .MANAGEMENT - MANAGEMENTUL MEDIULUI - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Personalul desemnat din cadrul organizatiei responsabil cu activitati specifice in domeniul protectiei mediului, in conformitate cu legislatia în vigoare.

Conditii de inscriere:
Minim studii medii (diploma de bacalaureat)

Programa:
1. Istoricul crearii Uniunii Europene.
2. Institutiile si organismele Uniunii Europene.
3. Prezentarea politicilor de mediu în Uniunea Europeana.
4. Strategia pentru o dezvoltare durabila.
5. Poluarea aerului atmosferic - generalitati.
6. Poluarea atmosferei.
7. Elemente din legislatia din Romania, legate de protectia atmosferei.
8. Poluarea apei-cauze.
9. Poluarea apei-clasificare poluanti.
10. Poluarea apei - consecinte.
11. Poluarea apei - protectie.
12. Poluarea apei - legislatie.
13. Poluarea solului-consideratii generale.
14. Poluarea cu substante periculoase si materiale explozive-generalitati.
15. Poluarea aerului.
16. Clasificarea poluantilor.
17. Masuri de combatere.
18. Poluarea apei.
19. Reciclarea deseurilor.
20. Materiale inflamabile si explozive.
21. Elemente din legislatia din Romania legate de poluarea cu substante periculoase.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000217/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire însotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 1000 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 8 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 4 module odata, valoarea este 360 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 8 module, valoarea este 680 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp în scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 400 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 1000.00 RONFORMATOR - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Formatorul este specialistul in formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice/ practice si/sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutiile specializate sau la locul de munca.
Cursul este constituit din 5 module: Baza, Marketing, Proiectarea programelor de formare, Organizarea programelor si a stagiilor de formare, Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor de formare.

Conditii de inscriere:

Absolvent studii superioare.

Programa:

Pentru modulul << BAZA >>
1. Cadrul legislativ national si european privind formarea profesionala a adultilor.
2. Cadrul motivational, afectiv si social care determina adultul catre o formare profesionala.
3. Comunicare.
4. Metode de predare.
5. Metode de evaluare.
6. Bariere ale invatarii.
Pentru modulul << MARKETING >>
1. Cadrul legislativ national si european privind formarea profesionala a adultilor.
2. Notiuni generale si principii de marketing.
3. Identificare si analiza a nevoilor de formare.
4. Caracteristicile si tehnicile de elaborare a unei oferte.
5. Modul de implementare si dezvoltare a unei oferte.
Pentru modulul << PROIECTAREA PROGRAMELOR DE FORMARE >>
1. Cadrul legislativ national si european privind formarea profesionala a adultilor.
2. Notiuni generale si principii de marketing.
3. Identificare si analiza a nevoilor de formare.
4. Stabilirea obiectivelor programului de formare
5. Identificarea resurselor necesare unui program de formare.
6. Strategia si construirea unui program de formare.
7. Ergonomie
Pentru modulul << ORGANIZAREA PROGRAMELOR SI A STAGIILOR DE FORMARE >>
1. Cadrul legislativ national si european privind formarea profesionala a adultilor.
2. Identificare si analiza a nevoilor de formare.
3. Stabilirea obiectivelor programului de formare
4. Identificarea resurselor necesare unui program de formare.
5. Strategia si construirea unui program de formare.
6. Ergonomie.
Pentru modulul << EVALUAREA, REVIZUIREA SI ASIGURAREA CALITATII PROGRAMELOR >>
1. Cadrul legislativ national si european privind formarea profesionala a adultilor.
2. Notiuni generale si principii de marketing.
3. Identificare si analiza a nevoilor de formare.
4. Stabilirea obiectivelor programului de formare
5. Identificarea resurselor necesare unui program de formare.
6. Strategia si construirea unui program de formare.
7. Ergonomie.
8. Modalitati de evaluare a programelor de formare si a stagiilor de formare.
9. Managementul calitatii si managementul calitatii in educatia adultilor.


Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000200/2007 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.
Valoare curs: 1000 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 8 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 4 module odata, valoarea este 360 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 8 module, valoarea este 680 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 400 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 1000.00 RONMANAGER RESURSE UMANE - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Persoanelor care vor sa se perfectioneze in domeniul resurselor umane si care vizeaza functia de manager resurse umane.

Conditii de inscriere:
Absolvent studii superioare.

Programa:
1. Consilierea celorlalti manageri in probleme de resurse umane
2. Coordonarea desfasurarii activitatilor de resurse umane
3. Coordonarea elaborarii politicilor si programelor de resurse umane
4. Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane
5. Elaborarea strategiei de resurse umane
6. Monitorizarea costurilor de personal
7. Monitorizarea sistemului de relatii de munca al organizatiei
8. Organizarea activitatii departamentului de resurse umane
9. Reprezentarea compartimentului de resurse umane

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000308/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONMANAGEMENT - MANAGEMENTUL INFORMATIILOR ECONOMICE - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
High-managementul si middle-managementul cu atributii de decizie in stabilirea strategiilor organizatiei.

Conditii de inscriere:
Minim studii medii (diploma de bacalaureat)

Programa:
1. Managementul securitatii economice.
2. Principii si sisteme de management in securitatea economica.
3. Caracteristici manageriale in securitatea economica.
4. Informatia economica, element fundamental in elaborare deciziilor din sfera economica.
5. Decizia economica.
6. Procesul de management al informatiei economice.
7. Informatia economica si puterea economica.
8. Necesitatea activitatii de protejare a informatiilor economice.
9. Managementul informatiei economice si globalizarea.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000217/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONMANAGER DE PROIECT - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Ocupatia de manager de proiect are in vedere toate persoanele care au responsabilitatea de a realiza si implementa proiecte la nivel operational.

Conditii de inscriere:
Absolvent studii superioare.

Programa:
1. Cunoasterea principiilor de baza ale profesie "manager de proiect"
2. Cunoasterea principiilor de baza si componentele care definesc competenta tehnica a unui manager de proiect.
3. Cunoasterea principiilor de baza si componentele care definesc competenta comportamentala a unui manager de proiect.
4. Cunoasterea principiilor de baza si componentele care definesc competenta contextuala a unui manager de proiect.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000217/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
1. Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
2. Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
3. Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;
Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.
Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).
Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONMANAGEMENT - MANAGEMENTUL PROIECTELOR EUROPENE - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Persoanele implicate in echipa de proiect pentru accesarea de fonduri structurale si de coeziune europene si implementarea proiectului.

Conditii de inscriere:
Minim, absolvent liceu cu diploma de bacalaureat.

Programa:
1. Cunoasterea obiectivelor programelor europene, tipurilor de programe si cerintelor specifice de abordare a fiecarui tip de program, in functie de caracteristicile lor specifice.
2. Cunoasterea principalelor caracteristici comune ale programelor europene si programelor europene la care au acces organizatiile din Romania.
3. Cunoasterea notiunii de proiect, cunoasterea notiunii de management de proiect, a impartirii proiectului in faze si etape cat si planificarea proiectelor bazata pe matricea logica.
4. Cunoasterea metodelor de analiza a unui proiect. Cunoasterea modalitatii de creare a strategiilor cu aplicatie pentru proiectele din Fondurile Structurale.
5. Cunoasterea modalitatilor de proiectare a actvitatilor si resurselor unui proiect european, cu aplicatie pentru proiectele din Fondurile Structurale.
6. Cunoasterea modalitatilor si principiilor de realizare a unui proiect european cu aplicatie.
7. Cunoasterea modalitatilor si principiilor de proiectare a bugetului unui proiect european.
8. Cunoasterea procedurilor si criteriilor de evaluare a unei propuneri de proiect european.
9. Cunoasterea principiilor si modalitatilor de implementare a unui proiect european.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000217/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.


Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONMANAGEMENT - MANAGEMENT STRATEGIC - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Personalul organizatiei cu atributii de decizii in stabilirea obiectivelor.

Conditii de inscriere:
Minim studii medii (diploma de bacalaureat)

Programa:
1. Cunoasterea /recapitularea caracteristicilor care definesc managementul în general
2. Mentalitati in planificarea strategica
3. Organizarea planificarii strategice
4. Procesul de planificare strategica in crearea unei spirale autointretinute a succesului
5. Analiza strategica
6. Analiza strategiilor: PEST, SWOT
7. Diagrama strategiei SWOT
8. Analize diagnostic
9. Analiza strategica si formularea planurilor de actiune

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000217/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.
Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONMANAGER AL SISTEMELOR DE MANAGEMENT AL CALITATII - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Un manager al sistemelor de management al calitatii trebuie sa aiba capacitatea de-a implementa sisteme de management al calitatii in conformitate cu orice standard de referinta in managementul calitatii sau cu cerintele oricarei intreprinderi si de-a actiona ca responsabil al sistemului calitatii si de-a actiona ca responsabil al sistemului calitatii in orice intreprindere, indiferent de marimea acesteia.

Conditii de inscriere:
Absolvent studii superioare.

Programa:
1. Notiuni de baza si principiile managementului.
2. Tehnici de comunicare
3. Notiuni de baza a benchmarking-ului
4. Principiile de baza a realizarii educarii, instruirii si motivarii
5. Dezvoltarea principiilor managementului calitatii, aplicatii ale standardelor colaterale in imbunatatirea competentelor.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000220/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-în-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-în-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONINSPECTOR RESURSE UMANE - COR 342304 - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Persoana cu atributii in domeniul relatiilor de munca: intocmire contracte individuale de munca, contracte colective de munca, regulament intern, pontaje, dosare de pensionare, relatia cu institutiile specifice ale statului.
Conditii de inscriere:
Minim, absolvent liceu fara diploma de bacalaureat.
Programa:
1. Inspectorul de resurse umane, intocmirea si gestionarea documentelor de evidenteaza a personalului.
2. Organizarea recrutarii si selectiei personalului.
3. Intocmirea dosaruluide pensionare, intocmirea statului de plata,intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul statului.
4. Lucrul în echipa, dezvoltarea profesionala, oferirea informatiilor privind problemele de personal.
5. Institutiile europene, reglementarile comunitare in domeniul muncii si securitatii sociale.
6. Obiectul si partile contractului individual de munca.
7. Forma contractului individual de munca.
8. Regulamentul intern.
9. Raspunderea disciplinara.
10. Raspundere patrimoniala.
11. Raspundere contraventionala.
12. Raspundere penala.
13. Jurisdictia muncii.
14. Intocmirea, completarea, pastrarea si evidenta carnetului de munca.
15. Protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate.
16. Autorizatia de munca.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 140/2007 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.
Valoare curs: 550lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 71,4 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 192,8 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este364,2 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp in scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 550.00 RONMANAGEMENT - MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Persoanele din cadrul departamentului de resurse umane pentru o mai buna comunicare in echipa si implementarea managementului specific.

Conditii de inscriere:
Minim studii medii (diploma de bacalaureat)

Programa:
1. Lucrul în echipa, dezvoltarea profesionala, comunicare.
2. Cultura organizationala.
3. Managerii si leadership.
4. Comunicarea profesionala si rolul acesteia in managementul relatiilor de munca.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000217/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 550 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 60 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 162 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 306 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp în scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. in functie de numarul de participanti poate avea loc si în alte localitati.
Pret: 550.00 RONADMINISTRATOR IMOBILE - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Un administrator de imobil trebuie sa aiba capacitatea de a organiza, planifica, rezolva si verifica buna gospodarire si intretinere a imobilelor, a actiunilor de interes comun pentru mentinerea unui climat de buna convietuire si respect reciproc intre proprietari/locatari/utilizatori, pentru protejarea mediului ambiant.

Conditii de inscriere:
Minim absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat.

Programa:
1. Legislatia care guverneaza activitatea de manager de condominiu.
2. Notiuni de baza de benchmarking.
3. Managementul resurselor.
4. Notiuni aplicate financiar-contabile
5. Managentul personalului.
6. Managementul calitatii.

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000213/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire însotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.

Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp în scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONMANAGEMENT - MANAGEMENTUL RELATIILOR CU CLIENTII - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Intreg personalul organizatiei implicat in relatia directa si indirecta cu clientul.

Conditii de inscriere:
Minim studii medii (diploma de bacalaureat)

Programa:
1.Comunicare publica: conceptul de relatii cu publicul si procesul de relationare cu publicul;
2.Prevederi legale ce reglementeaza activitatea de relatii cu publicul;
3.Analiza mesajului si tipologia beneficiarilor in procesul de relatii cu publicul;
4.Modele de organizare a activitatii de relatii cu publicul
5.Prezentarea conceptului de management a relatiilor cu clientii (CRM - Customer Relationship Management)
6.Identificarea si analiza nevoilor si comportamentului clientilor in vederea dezvoltarii unor relatii cat mai solide cu acestia.
7.Gestionarea relatiei organizatiei cu mediul în care isi desfasoara activitatea;
8.Gestionarea imaginii institutiei;
9.Concepte si teorii privind medierea, ca modalitate de rezolvare a disputelor si conflictelor
10.Comunicarea interumana

Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000217/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire insotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.


Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp în scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONMANAGEMENT - ACQUIS COMUNITAR - CURSUL POATE FI ACCESAT SI ONLINE

Adresabilitate:
Persoanele care doresc sa cunoasca si sa inteleaga sistemul legislativ si institutiile Uniunii Europene.

Conditii de inscriere:
Minim studii medii (diploma de bacalaureat)

Programa:

1. Uniunea Europeana.Istoric. Membrii Uniuni Europene.
1. Institutiile si Organismele Uniunii Europene
2. Ordinea juridica a Comunitatilor Europene si procedura de adoptare a actelor normative comunitare.
3. Acquis-ul comunitar . Principii de baza ale dreptului comunitar dezvoltate prin jurisprudenta CEJ.
4. Institutiile UE si actele lor juridice
5. Obiectivul spatiului comum de justitie, securitate si libertate


Programul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Autorizatia nr. 000217/2008 Conform prevederilor O.G. 129/2000 programul se finalizeaza cu examen si obtinerea Certificatului de Absolvire însotit de Suplimentul Descriptiv al competentelor.


Valoare curs: 800 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Metoda online presupune parcurgerea a 6 module, executarea unor teme de casa cu raspuns. Achizitionarea modulelor se poate face:
- Cate un modul, valoare modul 100 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 3 module odata, valoarea este 270 lei + TVA;
- Pentru achizitionarea a 6 module, valoarea este 510 lei + TVA;

Parcurgerea modulelor doar prin metoda online permite obtinerea unui Atestat din partea S.C HSEQ CONSULTING S.R.L.

Pentru obtinerea Certificatului de Absolvire se parcurge si un program suplimentar de pregatire fata-in-fata.

Detaliile desfasurarii programelor sunt comunicate din timp în scris.

Taxa de participare la programului fata-in-fata este de: 300 lei (valoarea nu este purtatoare de TVA).

Cursurile se desfasoara la Centrul de Pregatire al S.C. HSEQ Consulting, Ploiesti str. Nicolae Iorga nr.5. In functie de numarul de participanti poate avea loc si in alte localitati.
Pret: 800.00 RONUTILIZARE CALCULATOR - PRELUCRAREA INFORMATIILOR - NIVEL BAZA, MEDIU SI AVANSAT

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se initieze si perfectioneze in domeniul informaticii.
Programa de pregatire :
Notiuni generale privind sistemul de operare Windows XP.
Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei prin Word 2003 - procesor de texte.
Utilizare calculator si prelucrarea informatiei prin Excel 2003 - calcul tabelar.
Utilizare calculator si prelucrarea informatiei prin Outlook 2003 - posta electronica.
Utilizare calculator si prelucrarea datelor pe Internet.
Utilizare calculator si prelucrarea informatiei prin Power Point.
Utilizare calculator si prelucrarea informatiei prin Acess 2003 - baze de date.
Conditii de inscriere: persoane cu minim zece clase
Lectori : ing.GABRIELA CRISTESCU
Pret: 550.00 RON