Начална страница

За поръчки 0889 531171 сбезплатна доставка до офис на Спиди!
Разработена от специалистите по храненето, CHAMP обслужва специфичните хранителни нужди на вашия домашен любимец, на базата на общото му здравословно състояние и етап от живота. Всяка  формула използва най-качествени съставки, без субпродукти от животните.Използва се само най-качественото месо ,което е годно за консумация и от хората.
Не само, че продуктите в CHAMP са  много приятни на вкус, те са специално формулирани да доставят допълнително енергия, управление на теглото,  и по-здрава кожа и козина. Нищо не е по-важно за нас, отколкото да дадем най-доброто за най-добрия си приятел!

Освен ,че Champ е подходящ за всички породи кучета в различните етапи на живота им,храната е много подходяща и за  работни и спортни кучета .
Храната е перфектно балансирана за здравословно израстване на малките кученца  и поддържане в перфектна форма на зрелите кучета.Няма да видите куче хранено с тази храна да бъде с наднормено тегло или да изглежда безформено.Това са диети ,които поддържат перфектно тяло и дават много енергия и издръжливост на всички кучета.
Храната предпазва кученцата  да израстват с криви крака и проблеми в опорно-двигателния апарат-рахит,дисплазия и др.

Кое прави CHAMP уникална храна?
Перфектния баланс , усвояемост,енергията и силата ,която дава на кучетата.
Отделните формули на CHAMP повишават силата и издръжливостта от 15% до 38%!