Geen band maar een belevenis!!!

Howling Hurricanes 


THE HOWLING HURRICANES REUNION Ik was ongeveer 16 of 17 jaar oud. toen ik ze voor het eerst zag optreden in een bruin café ergens in Noord-Holland.
Het is me altijd bijgebleven.
Het enthousiasme van de band,  de overweldigende show die stond als een huis.
Een aarddonkere zaal, tromgeroffel dat aanzwelde tot orkaankracht 10!!
En dan vanuit de achterzaal een sinister gebeuren,  6  in het zwart geklede dragers droegen op hun schouders een kist naar voren……………..
Ja, als ik daar nog aan denk!!
Zou zoiets zoveel jaar na dato nog navolging kunnen hebben?

Zoiets als een TRIBUTE  TO THE HOWLING HURRICANES  band ?

NOU, IK DACHT HET NIET. WE GAAN VOOR DE EEEEEEEEEENIGE ECHTE HOWLING HURRICANES!!!!!!!!!!
Ja ,dan denk je misschien,  zo gek als toen komt toch nooit meer terug.
O nee? Misschien niet, maar misschien wel een beetje  of  zelfs ????????????

Wil jij het risico nemen om een HARDROCK optreden van de ORIGINELE HOWLING HURRICANES te missen ?

En voel je weer ’n ‘ CHILD IN TIME’.
 
npjm
 
(p.s. we zoeken nog 6 sterke kerels in een zwart pak.)
 

They’re back…

REGIO - Al enkele maanden gonst het in Noord-Holland van de geruchten dat een van de populairste rockbands van de jaren zeventig het komend jaar een aantal reünieconcerten op stapel heeft staan. We hebben het natuurlijk over the one and only Howling Hurricanes.

Inmiddels is gebleken dat deze geruchten bewaarheid worden en dat is mede te danken aan een fan van het eerste uur: Spierdijker Nick Pronk. “Het waren toptijden, want overal waar The Hurricanes vroeger speelde, werd een spectaculaire show neergezet. Sinds kort treedt de band zo hier en daar
weer op, maar zonder die spetterende show. Ja, en dat zijn toch niet The Hurricanes zoals mijn generatie ze kent. Vandaar dat ik contact heb gezocht met frontman Remi Beukers, die niet alleen zeer enthousiast reageerde, maar ook zijn medebandleden zover heeft gekregen dat er vier te gekke
reünieconcerten worden gegeven. Zo gaan we de befaamde Stones-act met doodskist zien en wordt het een show met veel rock en andere spectaculaire acts. Niet alleen leuk voor de fans van toen, maar ook voor de huidige generatie een unieke gelegenheid deze legendarische band nog eens in actie te zien."


The Howling Hurricanes gaat knallen in nagenoeg de oorspronkelijke bezetting met Olga Beukers (keyboards, zang), Wilbert Beukers (gitaar, zang), Remi Beukers (gitaar, zang), Rein Beukers (drums, zang) en Jos Groothuizen (bas, zang). Ook ligt het in de bedoeling dat een aantal oud-bandleden acte de présence geeft.