Početna

Dobro došli !

“KUĆA SAKARUN” je smještena uz jednu od najljepših plaža na Jadranskoj obali uz plažu “Sakarun”. Kuća je na osami izolirana od drugih kuća i okružena lijepom borovom šumom u malom mjestu na Dugom otoku mjestu Polje. U blizini kuće nalaze se predivne stijene s kojih se proteže pogled na otvoreno Jadransko more. Četiri kilometara od kuće nalazi se vrlo interesantan svjetionik “Lanterna” koji je okružen s prelijepim plažama.
“Kuća Sakarun” ima dvije velike sobe gdje se u svakoj nalazi po jedan bračni krevet u jednoj od soba nalazi se još jedan ležaj za jednu osobu. U drugoj sobi nalazi se kunica za malo dijete. Kuća ima veliki dnevni boravak, kupaonu s perilicom rublja, kuhinju sa svim potrebnim aparatima (aparat za kavu, mikrovalna, hladnjak i zamrzivač).

Kuća je smještena na 700 kvadratnih metara terena. Okružena je s predivnom borovom šumom u kojem se nalazi veliki hrastovi stol za uživanje u hladu u dvorištu kuće nalazi se veliki roštilj.
 
“Kuća Sakarun” je idealno mjesto za obiteljski odmor tijekom ljeta. Mjesto Polje je jako tiho mjesto pogotovo u lipnju i rujnu, kad su i dalje ugodne temperature za kupanje i uživanje na plažama a u tim mjesecima su i cijene puno povoljnije nego u srpnju i kolovozu.

Dođite nas posjetiti i otkrite ljepote i kulturu Dugog otoka.

S poštovanjem,,
obitelj Šparelićhttps://sites.google.com/site/housesakarunhr/home-1/1.jpg

https://sites.google.com/site/housesakarunhr/home-1/IMG_3.JPG?attredirects=0

https://sites.google.com/site/housesakarunhr/home-1/3.jpg


https://sites.google.com/site/housesakarunhr/home-1/IMG_12.JPG?attredirects=0