Over ons

Hotel Discovery is een gezellig familiehotel. De familie de Boeren zwaait hier al 40 jaar de scepter.

Jos de Boeren is eigenaar en inspirator. Hij is het gezicht van ons hotel. Zijn kookkunst wordt geroemd in de wijde omgeving. Al veertig jaar heeft Jos dit hotel en hij heeft het opgebouwd tot wat het nu is.
Passies: koken, genieten in de natuur rondom zijn huisje in Zuid-Frankrijk en streekverhalen vertellen.


Felix van der Wouden is onze bevlogen hotelmanager. Hij runt de zakelijke kant van het hotel en zorgt ervoor dat het hotel boven de concurrentie uitstijgt. Hij stuurt het hele team aan en zorgt met zijn gedrevenheid , dat alles tot in de puntjes verloopt.
Passies: motorrijden met de club en gezellig poolen in de kroeg.Jeroen deĀ  Boeren is de volgende generatie de Boerens. Na zijn opleiding bij de hogere hotelschool in Den Haag is Jeroen direct in het bedrijf van zijn vader ingestroomd. Jeroen is meer de kantoormotor achter het hotel. Hij regelt de boekingen, marketing, de boekhouding en de afspraken met leveranciers.
Passies: snelle motoren, zonvakanties en stappen met mijn vrienden. Mijn blog.
Josina de Boeren geeft leiding aan het kamerpersoneel en de bediening. Josina is een Petronella Precies: de tafels dienen keurig geschikt en de kamers schoon en opgeruimd. Josina weet met kleine dingen een enorme fijne sfeer te bouwen, zodat de gast zich direct welkom voelt. Zo geeft ze je het gevoel lekker thuis bij familie te zijn.
Passies: lekker aantutten met de kinderen, shoppen en zo af en toe een leuk reisje met mijn lieve vriendinnen. Wil je me volgen op m'n trips? Hier kan dat.