Smešni prizori


 

 
Z mlekom nad policiste
5. oktobra 2009 je bilo v Bruslju je mogoče videti na hektolitre mleka. To je bil zbor kmetov iz različnih evropskih držav, ki so stavkali zaradi padca cen mleka. Večin akmetov je bila iz Nemčije, Francije in Belgije. Med protestom so kmetje škropili policijo z mlekom neposredno iz kravjih vimen. Več fotografij si lahko ogledate na:  http://www.thisblogrules.com/2009/10/dont-mess-with-milk-farmers.html
 
 
 
 
 
 
 
Ni se enostavno sprehajati po modni brvi
 
Žal mi je, vendar to samo dodaja gorivo na ogenj iz katere koli izjave o nanekenstvu, ki pravi "Manekenstvo ni tako enostavno delo, to je trdo delo!" OK, do sedaj edini dokaz, da je manekenstvo res težko, da včasih ta dekleta morajo nositi bikini v mrazu...
 
 
  

 
 
Nisem mogel mimo ne, da vam ne dam te povezave. Vse se prične tako kot na levi fotografiji, v nadaljevanju je še pa 24 takih.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na spodnji povezavi je še več podobnih fotografij...
Mislim, da komentar ni potreben.
 
  
 
 
 
 
 
 

 
25 smešno dvoumnih fotografij
 
 
 

 
Poročne torte vse lepo in prav, kaj pa ločitev?
Ste vedeli, da obstajajo torte tudi za razvezo enako prisrčno kot za zvezo. Na fotografiji je ena taka tort za ločitev več jih pa najdete na:

 
 


Ali uganeš kaj delata?
Da ni nič perverznega se lahko prepričaš na spodnji povezavi.
Dekletu je padel telefon v to čudno luknjo. Verjetno ste se že s tako obliko WC-ja že srečali.  Sedaj se pa mora od telefona posloviti ali pa storiti kaj drugega, odločila se je za slednje.

Comments