Potilasyhteisö‎ > ‎

Luomuhortoilijat

Alkuperäisellä ryhmällämme on lempinimenä "luomuhortoilijat" ja olemme joukko potilaita jotka ovat kiinnostuneita myös kaikista muista hoitomuodoista lääketieteen ohella eli ns. vaihtoehtohoidoista. Ryhmästämme on saanut alkunsa myös suomalainen potilasyhteisö.

Vaihtoehtohoitojen uranuurtajana maailmalla on toiminut Clusterbusters, sivuston keskustelualueelta löytyy tämän hetken viimeisin tieto ja apu suhteellisen nopeasti.

Kokoonnuimme ensimmäiseen vertaistukitapaamiseen 9. 3. 2013 Tampereella ja olemme siitä lähtien kokoontuneet yhteen säännöllisesti. Tapaamiset ovat kasvaneet kestoltaan edellisen ollessa jo kolmipäiväinen runsaalla ohjelmalla ja luennoilla sekä osanottajamäärältään.

Yli 500 luomuhortoilijaa ympäri maailmaa löydät Facebook ryhmästämme. Mukaan pääset esittäytymällä Sarjoittainen päänsärky Facebook-ryhmässä (Ryhmä on suljettu, joten vie jonkin aikaa että pyyntö ehditään hyväksyä).

Oikein hoidettu Hortonin syndrooma on loppuva päänsärky, siksi myös loppuvapaansarky.fi domain ohjaa tälle sivustolle. Jotkut veteraaneistamme muistavat tapahtumien taustojakin...
Comments