Suomen Horton potilasyhteisön sivusto joka tuo potilaat yhteen ja jakaa tietoa kaikista hoitomuodoista, painottuen vahvasti itsehoitoihin.

Hortonin oireyhtymä on harvinainen sairaus, jota valitettavan usein hoidetaan pelkästään reseptilääkityksillä vaikka tehokkaampia ja lääkkeitä vähemmän haitallisia hoitomuotoja on myös olemassa. Hoitopolun valinta vaikuttaa potilaan koko loppuelämän laatuun ja kestoon.

Älä jää sairauden ja sen hoitamisen kanssa yksin.Tule mukaan potilasyhteisöön: Sarjoittainen päänsärky Facebook-ryhmä.

Vetoomus: Avoin vetoomus hoitoalalla työskenteleville ihmisille kun kysymyksessä on Hortonin syndrooma (itsemurhapäänsärky)

Vastaa kyselyyn ! Aiheena miten Hortonin syndrooma vaikuttaa työelämään ja sitä kautta koko elämänlaatuun (lue lisää)
 
Suomenkielistä tietoa vaihtoehdoista on valitettavan vähän ja sen tuottaminen on yksi tämän sivuston tärkeimmistä tehtävistä.

Jos saavuit ensimmäistä kertaa sivustolle ja mietit onko sinulla Horton, lue pieni blogiteksti

Jos saavuit ensimmäistä kertaa sivustolle, sinulla on Hortonin neuralgia ja tilanteesi on paha, lue Hätäapu

"Kroonisen ja episodisen Hortonin neuralgian lääkkeelliset ja lääkkeettömät hoitomuodot : Hoitomuotojen vaikuttavuus potilasnäkökulmasta" (Theseus)

Sairaus tunnetaan myös nimillä Hortonin syndrooma, Sarjoittainen Päänsärky, Cluster Headache, Hortonin neuralgia, Sluderin neuralgia, Histamiinipäänsärky, Petrosal neuralgia, Migrenoosi neuralgia, Sphenopalatine neuralgia, Hemicrania periodic neuralgiforms, Vidian neuralgia, Erthropropalgia of Bing, Hortonin päänsärky, Itsemurha päänsärky.

Uutisia

17.2.2019 Suomalainen Horton potilaiden potilasyhdistys on perustettu tänä päivänä. (lue lisää)

11.2.2019 Verkossa on julkaistu kysely: Miten Hortonin syndrooma vaikuttaa työelämässä ja sitä kautta koko elämänlaatuun. (lue lisää uutisia)