Suomen Horton potilasyhteisön sivusto joka tuo potilaat yhteen ja jakaa tietoa kaikista hoitomuodoista.

Hortonin neuralgia on erittäin harvinainen sairaus, jota valitettavan usein hoidetaan pelkästään lääkityksillä vaikka tehokkaampia ja lääkkeitä vähemmän haitallisia hoitomuotoja on myös olemassa.

Osa potilaista onkin suuntautunut enemmän vaihtoehtohoitojen suuntaan ja perustanut Facebook-yhteisön eri vaihtoehtohoidoista keskustelua varten,
"Hortonin Neuralgia - Cluster Headache - Luonnonhoidot - Natural treatments". Jos haluat mukaan ryhmäämme, toivomme esittäytymistä esimerkiksi Sarjoittainen päänsärky Facebook-ryhmässä.

Suomenkielistä tietoa vaihtoehdoista on valitettavan vähän ja sen tuottaminen on yksi tämän sivuston tärkeimmistä tehtävistä.

Sairaus tunnetaan myös nimillä Hortonin syndrooma, Sarjoittainen Päänsärky, Cluster Headache, Sluderin neuralgia, Histamiinipäänsärky, Petrosal neuralgia, Migrenoosi neuralgia, Sphenopalatine neuralgia, Hemicrania periodic neuralgiforms, Vidian neuralgia, Erthropropalgia of Bing, Hortonin päänsärky, Itsemurha päänsärky.

Sivustoa kehitetään hiljalleen vapaa-ajan puitteissa.

"Kroonisen ja episodisen Hortonin neuralgian lääkkeelliset ja lääkkeettömät hoitomuodot : Hoitomuotojen vaikuttavuus potilasnäkökulmasta" (Theseus)
 

Uutisia

9.10.2017 Ruotsalaistutkimus Sarjoittaisen Päänsäryn psykedeeliavusteisesta itsehoidosta ja artikkeli siihen liittyen. (lue lisää uutisia)
5.1.2017 Käännöstyötä englannista suomeksi. (lue lisää uutisia)