Suomen Horton potilasyhteisön sivusto joka tuo potilaat yhteen ja jakaa tietoa kaikista hoitomuodoista.

Hortonin neuralgia on erittäin harvinainen sairaus, jota valitettavan usein hoidetaan pelkästään lääkityksillä vaikka tehokkaampia ja lääkkeitä vähemmän haitallisia hoitomuotoja on myös olemassa. Hoitopolun valinta vaikuttaa potilaan koko loppuelämän laatuun ja kestoon.

Älä jää sairauden ja sen hoitamisen kanssa yksin.Tule mukaan potilasyhteisöön: Sarjoittainen päänsärky Facebook-ryhmä.

Suomenkielistä tietoa vaihtoehdoista on valitettavan vähän ja sen tuottaminen on yksi tämän sivuston tärkeimmistä tehtävistä.

Jos saavuit ensimmäistä kertaa sivustolle ja mietit onko sinulla Horton, lue pieni blogiteksti

Jos saavuit ensimmäistä kertaa sivustolle, sinulla on Hortonin neuralgia ja tilanteesi on paha, lue Hätäapu

"Kroonisen ja episodisen Hortonin neuralgian lääkkeelliset ja lääkkeettömät hoitomuodot : Hoitomuotojen vaikuttavuus potilasnäkökulmasta" (Theseus)

Sairaus tunnetaan myös nimillä Hortonin syndrooma, Sarjoittainen Päänsärky, Cluster Headache, Sluderin neuralgia, Histamiinipäänsärky, Petrosal neuralgia, Migrenoosi neuralgia, Sphenopalatine neuralgia, Hemicrania periodic neuralgiforms, Vidian neuralgia, Erthropropalgia of Bing, Hortonin päänsärky, Itsemurha päänsärky.
 

Uutisia

6.12.2018 D3 Vitamiiniterapian tuloksia kartoittavaan kyselyyn vastaaminen helpottui suomalaisille - kysely on nyt käännetty suomeksi. Voit käyttää käännöstä apuna vastatessasi kyselyyn.
9.10.2017 Ruotsalaistutkimus Sarjoittaisen Päänsäryn psykedeeliavusteisesta itsehoidosta ja artikkeli siihen liittyen. (lue lisää uutisia)